Regisztráció Blogot indítok
Adatok
simonmondja....

0 bejegyzést írt és 959 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
_uacct = "UA-4112389-1"; urchinTracker(); idebentés odakint: Joseph BeuysFELHÍVÁS AZ ALTERNATÍVÁRA (1978)      áttörés akkor sikerülhet, ha az európai zónákban olyan mozgalom támad, mely a saját megújító erejénél fogva a Kelet és Nyugat közti…..
Aprilis 20-at irunk, 2008-ban... Pont egy eve, tehat 2007-ben aprilsi 20-an keztem meg 2 hetes amerikai utamat, mely NYC, Washington DC, Chicago (csak atszallas masik repulore), LA es Santa Maria erintesevel eletem talan legszebb 2 hete volt. Az utazas felvetese tulajdonkeppen meg 2007 januarjaban…..
A minap orvosnal voltam, es figyelmes lettem egy bogarra, ami eppen arra sertepertelt. Gondoltam odabbrugdosom, ugyelve testi epsegere. Miutan odabbloditottam jobbrafele, ugyanarra kezdett el sietni. Megint odebb billentettem, de ahanyszor elrugdostam, csak-csak felem jott. Nemtom a fejeben a GPS…..
Na, ilyen az, amikor behívnak valakit egy reggeli műsorba, és sem a műsorvezetőnek, sem a szerkesztőknek, meg úgy senkinek a stábból fogalma sincs, hogy kit hívtak és minek. Így hangozhatnak el olyan irdatlan hülyeségek a beharangozóban, hogy "Tomcat pólóboltjában nem…..
simonmondja.... 2008.04.14 17:12:57
Free polls from Pollhost.com Ha nálunk Amerika lenne, te melyik elnökjelöltre dobnád a voksot? Gyurcsány Ferenc Orbán Viktor Fodor Gábor Dávid Ibolya Bokros Lajos Csányi Sándor…..
 Ha az ember kinyitja a mai lapokat vagy elolvassa a frissebb blogbejegyzéseket, azt gondolhatná, ma nem áll másból a világ, mint a feltűnési viszketeg pólóboltos és a feltűnési viszketeg politikus happeningjeiből. Pedig van élet a trashmobon túl. Ma van például a költészet…..
az előzményeket nem ecsetelném. akik ide bekukkantanak, úgyis vágják,  mi ment köztünk pár hónapja. ha meg nem elég legyen ennyi, - hát nem pont azonos politikai póluson álldogálunk és hát elég harcosan, meg indulattal bírjuk védeni a magunk igazát. ennek kapcsán én…..
    Bizony nagyformátumú minimális elnökünk jól mondta 9-e után tizedike lett, és van azóta is. Azt mondta annak idején Őszödön, hogy ennyire vagyunk képesek és lám igaza lett. Valóban ennyire képesek immár 2002 óta a második kormányválságot hozták össze, csak…..
simonmondja.... 2008.04.04 12:32:24
www.mult-kor.hu/ezen.php?cikkid=9388
Ja, és egy komolytalan kocsmában küldtem neked egy napirajzot.
w Legyünk inkább barátok 2008.04.02 06:00:00
Kilencedike után tizedike jött, és tizenegyedike. Aztán harmincegyedike lett, és hipp-hopp megszűnt a kormánykoalíció.Mi folyik itt? Összeesküvés-elmélet van bőven, és nem is indokolatlanul. Hiszen 2004-ben hasonló dráma játszódott le egy SZDSZ-es miniszter felmentése ürügyén.…..
A március 9-i népszavazáson tapasztalt szokatlanul magas részvételi arány és az ellenzék által aratott győzelem nagysága sem tudja elcsitítani a népszavazás valódi értelméről szóló vitákat. Egyrészt adja magát a szimpla magyarázat, mely szerint az igennel szavazó mintegy 3…..
 Megható, ahogy a Népszabadság a kormányválság ötödik napján is minden eszközzel tovább akarja görgetni a Bayer-botrányt. Ungváry Rudolfnak újra tágas teret adtak, hogy belerúgjon a másik oldali publicistájába. Mielőtt erről írnék, kanyarodjunk vissza az előzményekhez.…..
w Az új tulajdonos 2008.03.27 08:00:00
Ez a topik az itt nyüzsgő tőzsdecápák, -pontyok és -teknősök eszmecseréjének helye. Tippek, jóslatok, eeekkora shortot fogtam!, satöbbi.Mint ismeretes, Gyurcsány Ferenc azt találta ki, hogy részvényhez juttatja a magyar lakosságot, mire az gyorsan bepolgárosodik, felismeri a…..
 Vicces aloldalt hoztak létre a fidesz.hu szerkesztői a párt 20. születésnapjára. A husz.fidesz.hu szájton összegyűjtött híranyagok nosztalgikus retróba repítenek bennünket, az utazás során kérjük kapaszkodni szíveskedjenek. Ha valamelyiküknek kísértetisesen emlékezetesek…..
w Libera nos! 2008.03.25 05:30:00
A technikai elemzés stimmel, ám szükségszerűen jelenidejű. Ma és holnap még az a kérdés, lesz-e SZDSZ, vagy kiírják a szappanoperából, mint Buzimisit a Barátok köztből. De a pártpaletta nem az ország; az országban nem pártok élnek, hanem emberek. Akiknek egy részét…..
Gyurcsány Ferenc az MSZP országos pártértekezletén bejelentette: újra kell gondolni az egészségbiztosítási törvényt és az egészségügyi reformot, ehhez pedig szerinte új ember is kell. Ezért azt javasolja az SZDSZ-nek, hogy közösen jelöljenek új egészségügyi minisztert.…..
Mandiner blog 'Slussz 2008.03.30 10:01:00
 Szándékosan nem a valós évfordulón írtam meg ezt a bejegyzést, mert ugyan változatlanul olcsó parasztvakításnak tartom a március 9-i népszavazást az eredményével együtt,  de párhuzamot vonni (vagy csak lehetőséget adni erre) a hetven évvel ezelőtti osztrák…..
 Ez elképesztő.  Kartal Zsuzsa munkássága semmi ehhez az írásműhöz képest. Szabad nép félperc rovatomat az elmúlt hónapokban többször folytathattam volna, de most tényleg nem bírom ki kommentár nélkül. Tevenagypupu kommentje nyomán láttam, hogy Magyarország…..
w Isten is megsegít 2008.03.17 08:00:00
Szuperforró téma lett a szolidaritás. Állítólag nyerésben is van, meg abból lesz a jövő nagyobb kenyere. Tekintsük meg ezért közelebbről, mi is volna ez. Odáig rendben, hogy az embernek megesik a szíve a nála szerencsétlenebbeken; a hóvirágos nénitől akkor is vesz hóvirágot,…..