Regisztráció Blogot indítok
Adatok
márkakupak

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Nem megyek el 2008.04.11 09:01:00
 Hallom, tüntetni megy a fél ország. Ki itt, itt ott. Hát rám ne számítsatok! Nem megyek el. Nem érdekel. Ez nem ügy, ez egy jól sikerült médiahack. A jegyirodának, meg az együttesnek. A média meg tombol körülötte.  Kiszolgálták, nem szolgálták, felgyújtották,…..
A Népítélet-ben minden új és frissített ítélet ellenőrzésen esik át, és a problémások a kukában végzik. A gyanakvás-jelző is bejelez egy ilyen remekbe szabott írásra, mint például ez a kissé marketingszagú Linea. Igaz, azt állítja: nem vagyok Fiat kereskedő. Döntsenek,…..
 Évek óta ez a kérdés március idusán a fővárosban. A politika-addiktokat kivéve, aki teheti, általában ilyenkor lelécel Budapestről, visszakapcsolja a vizet a telken, megnéz egy megye kettes meccset, vagy bevásárol a pándorfalvi outletben. Holott lehetne…..
Irtó kiváncsi vagyok, hogy elterjedt állapolgári sport-e a hülye szavazások szavazólapjainak firkálós megbecstelenítése. Hamlet ugyanis elküldte nekünk a fotóbizonyítékot arról trágáran populista üzenetről, amit vasárnap az urnába dobott. Na de voltak-e követői? Volt-e…..
márkakupak 2008.03.10 14:14:39
mutyisztan.blog.hu/2008/02/10/meretes_braner_a_szavazolapon

szerintem az ilyeneknek lassan lehetne csinálni egy gyűjtőszájtot, hehe
1990 óta kétévente tartják a szakáll- és bajusz világbajnokságot. A következő alkalom Alaszkában, Anchorage nevű városban lesz 2009. május 23-án. Az arcszőrzet világszintű megmérettetése mindenki számára nyitott, olvasható a hivatalos weboldalon. Az alaszkai szervezők azt…..
w Új rend 2008.02.28 07:30:00
Megy a Híradó, háttérzajnak, úgymaradva, macizok a kisgyerekkel, önfeledten. A híreket úgyis tudom már. Csak magamtól nem mindig teszem őket egymás mellé. Újságolja a rendőrség büszkén, hogy már kilencszáz autóstól vették el a jogosítványt azonnali foganatosítással,…..
Camden ég, London's burning. Épületnyi lángnyelvek helyett, nekünk csak a zavartság kis tüzei jutottak: újra alacsonyan szállnak a Molotov-koktélok a szocik ingatlanjai felé, és ezt látva nem kell Szilvásy Péternek lennünk, hogy megjósoljuk: megérkezett hozzánk az újabb baloldali…..
Körülbelül ennyit érdemes reagálni arra, amikor Magyarországon lehetőséget kap az ember az ún. „választásra”. A kép egyébként a XI. kerületi időközi választás 1. fordulójában készült a szavazólapomról két hete, de a mai is kb így nézett ki. Csak ma házikót…..