Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kustor Tamás

50 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fura nevű jelzőt sok mindenre rá lehet akasztani. Legyen az bármi ami jelen van a hétköznapunkban, mint jelen esetben egy film. Ez persze nem biztos, hogy rossz. Van az a furán jó szöveg, vagy a furán jó hangulat. Mai filmünk egy Argentín gyöngyszem az Eszeveszett mesék. Mielőtt…..
Hosszabb kimaradás után ma visszatérek egy sorozat kritikával. A FOX manapság elég nehezen tud mellé nyúlni. Mai sorozatunk szintén egy remek alkotás lett a maga stílusában. Következzen a Brooklyn 99 - Nem százas körzet. Azt tudni illik, aki nehezen képes elviselni Andy Samberg…..
Tarantino újabb western filmje Januárban kerül a mozivásznakra. Nem tudom ti hogyan vagytok vele, de én nagyon várom. ..
A művészet szerteágazó fája elvisz minket a világ minden részére, és egy falatot kaphatunk a kultúrákból. Legyen az zene, szobrászat, festészet, mozi világ, vagy irodalom. Minden művész…..
Az elmúlt években a Marvel világ kezd teljesen kiépülni. Azonban még koránt sincsen vége az építkezésnek. Nem csak a Marvel kezdett bele a szuperhősök vászonra varázsolására. A DC is kezd…..
Megjött a várt előzetes. Wade Wilson immár piros gúnyában díszeleg. Kíváncsian várom, hiszen jól emlékszünk az X-Men kezdetek:Wolverine részére, ahol feltűnik Wade pár…..
A kritikaház fantomja DEADPOOL! 2015.08.04 17:25:22
Ma estére várható az első hivatalos előzetes amit San Diegoban bemutattak már. Tegnap került fel egy kis ízelítő, hogy nem kell sokat várni. Pontosabban egyetlen napot, ma lehull a lepel. ..
Régen megírt kritika ami váratott eddig magára. Egy animációs film, ami nem csak a kisebb korosztálynak ajánlott. Mostanában a Disney nagyon belevágott az élőszereplős mesék megalkotására, mint a Demóna vagy a Hamupipőke. 2016-ra kiírták a Dzsungel könyve élőszereplős filmet…..
Mai választásom egy szenzációs játékra esett. Manapság nagyon fel lettek kapva a bárbeszédre és ezeknek következményeire alapozott kalandjátékok. Példálózásban elővehetjük a Walking Deadet vagy a Game of Thronest. Persze ezeket mind fényévekkel megveri a Life Is Strange. Nem…..
Az első részt megnézve úgy éreztem, ez sem lesz egy nagy bumm a filmiparnak. Majd láttam bekértek mindjárt kettő részt folytatásnak. Ez nem elég, de a harmadik részt ketté szedve. Pénzügyileg sem mondható sikeresnek. Az első rész még csak-csak hozott bevételt rendesen, de a…..
Patrick Routhfuss készülő trilógiájának első része 2009-ben jelent meg. Vakon éltem eddig, hogy nem hallottam róla. Nem régen a könyvesboltban bóklásztam, és megláttam ezt a könyvet. Nem köntörfalazok. Ott helyben elkezdtem olvasni. pörgettem pár oldalt és gondolkodás nélkül…..
Mai filmünk egy látszólag krimi beállítottságú dráma teljesen megfűszerezve egy jó adag fantasyvel. A szarvak című film kerül a műtőasztalra. A film motorja egy szerelmes pár, gyilkossággal megspékelve. Elcsépelten hangzik alapjaiban a sztori nem?! Bizony, de Alexandre Aja…..
Ma egy sorozat kritikával jelentkezem. Mint ismert, a True Detective első "teszt" évada többet hozott a vártnál. Kijelenthetjük siker lett minden ember szívében a nyomozó párosa, Rust és Marty. Mint azt már előre tudtuk a folytatások teljesen függetlenül más történettel…..
A hosszú szünetnek vége. Ami a legfontosabb így július végén újra belekezdve, a Comic Con nem is olyan régen volt és elég durván belecsaptak a fellépők mindennek a közepébe. Kaptunk jó pár új előzetest, hírt, infót. Most így párat meg is osztok veletek, csak röviden. 1.…..
AZ elmúlt időben ráfeküdtem a Scrubs (Dokik) sorozat végig pörgetésére. Sokan ajánlották, sokan szerettétek volna, ha írok is róla valamit. Nehéz feladat volt, hiszen elmondtátok ez a sorozat nagyon megosztja a közönséget. Én azok közé társulok akik imádják. Az alapja,hogy…..
Pár hete bele kezdtem egy barátom ajánlására, a The Stick Of Truth végig pörgetésébe. Elsőre, nem tudott megfogni mikor hallottam a játékról, gondoltam a rajongóknak biztosan kötelező lehet. Tévedtem ezzel kapcsolatban. A játék nagyon bejött. Röviden a történet. Maga a fő…..
A kritikaház fantomja BAZINGA! 2015.04.28 18:09:41
Ma a sokak által kedvelt, Agymenők sorozatra került a választásom. Mint sokan én is rajongok érte. 2007-ben került a CBS-re a sorozat, majd kettő évad leforgása után, még hármat berendeltek. Sikeresnek bizonyult lépés volt, hiszen mai napig fut, és fog is szerintem még. Alapjaiban…..
A magyar szinkronos előzetes, kettő napja került fel az internetre. Ezek után nagyon valószínű, hogy még egy Bond film, és véget ér Craig ideje is. Azonban foglalkozzunk a jelennel. Szívjátok magatokba a filmtörténetek 2. legjobb 007-esének(Sean Connery azért utánozhatatlan)…..
Mai kritikánk, egy nagy port kavaró film. James Franco és Seth Rogen újra összeálltak, és összedobtak nekünk egy vígjátékot. Az interjú című filmet egy percig nem lehet komolyan venni, mint az eddigi filmjeiket sem. Sokan kritizálják, minek ilyen moslékokat megcsinálni. Nos a…..
Kustor Tamás 2015.04.21 23:03:07
@preem palver: Mivel kezdő vagyok ezen a téren, igyekszem javítani saját magam. Természetes, hogy nem foglalkozok az önjelölt fikázókkal. Dolgozom a finomabb, és kreatívabb munkákon. Sok téren kell javulnom, és ezt tudom én is.
Már láthattuk a rövid változatot, hát most íme a hosszabb Trailer, válaszul a Batman v. Supermanre. ..
Megérkezett az első igazi Trailer, a 2016 Március 25.-én debütáló Batman v. Superman filmhez. Most kiderülhet a nagy viták csatája, ki is a jobb. Gotham álarcosa, vagy Krypton szülöttje? ..
Idén karácsonykor, megkapja a világ a legjobb ajándékot J.J.Abrams télapótól. 10 év után ismét Star Wars a mozikban. Szerintem nagyon sokan várjátok, velem együtt mi fog kisülni belőle. ..
Sziasztok. Pár nap kihagyás után ismét előálltam egy régebbi film(ek) "kritikájával". Sajnos a film amire a választásom esett még gondolkodási időt kíván, de lassan az is megfogalmazódik bennem. Így feleleveníteni kívánok egy tényleg fantasztikus, és szinte már-már sok…..
Mai nap terítéken a Halálos iramban 567383625. Történetünk Röviden. Deckard Shaw, Owen Shaw öccse bosszút akar állni testvére kórházba juttatása miatt. Az előző részek egyike név szerint a Tokiói hajsza kapcsolható főleg ide illetve az előző rész a 6. . A csapat egyik tagját…..