Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marci said merci (törölt)

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éppen hazafelé tartottam Zürichből, egy európai helyszíneken megtartott, Jehova Tanúival kapcsolatos találkozósorozatról, amikor először hallottam a január 7-i párizsi események szörnyű hírét. Azon a borzalmas napon maszkot viselő fegyveresek betörtek a Charlie Hebdo francia…..
marci said merci (törölt) 2015.02.12 05:26:02
@now or never:

Ja, és hogy nézett volna ki a mi kis csapatunk?
karalabe4 lett volna a szépség és az ész, én meg a szörnyeteg és az erő - a szuperhősök :)

www.youtube.com/watch?v=W87mQWK0OT4
marci said merci (törölt) 2015.02.12 05:35:41
@PsychoZsoldos:

Ezt annyira buktad, hogy még.

Ha észrevetted volna, hogy komoly dolgokról is tudok... nos, kevésbé komolyan fogalmazva írni, miközben halálosan komolyan gondolom - azért nem mindent, mert vannak nem halálosan komoly dologok is; hogy őn és közirónikus, hogy ön és közvádló vagyok - mert megérdemeljük -, akkor egy kicsit árnyaltabban látnád a képet, és a szerint állítanád fel a diagnózist.

Tudod, Isten szerint is kell valami vadság... izé, valmi kis bolondság, valami kis erőtlenség, valami kis előkelőtlenség, valami kis lenézettség, és végül valami kis semmiség/senkiség.
Mert csak az ilyenek tudnak az Úrral dicsekedni "szellemben és igazsággal".

Hatalmas áldás ez, habár, amikor egyedül van az ember a belső szobájában, néha kicsit, ismétlem néha(!) és kicsit(!) átoknak érzi.

Titkot árulok el: a dícséret elgyengít, de amikor aláznak, fikáznak, vádolnak, az megerősít.
Szóval a nekem szánt szavaid, amit feltehetően a mélységes aggodalom íratott le veled - mint pszichoizé a pszichoizének - teljesen kontra produktívak.

Felelősségteljes állásom van, szó szerint emberek életéért felelek, és már több, mint húsz éve művelem ezt az ipart, elismerten sokak megelégedésére.

Ne bántsd Rovarölőt. Ő (is) próbált segíteni nekem, de Hál'Istennek nem sikerült neki (sem).
Jó nekem így!