Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyuba

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dunaferr szerdán Miskolcra látogatott a 18 éven aluliak rájátszásának felsőházában. A tét nagy volt, ha a vendégek két vagy három ponttal távoztak volna Miskolcról,  biztosították volna helyüket a bajnoki döntőben. A 42. percben, 4-2-es Dunaferr-előnynél szakadt félbe…..
Levette műsoráról a Mol Liga csíkszeredai elődöntőinek közvetítését a Sportklub Tv. Tíznapos tárgyalássorozat végén csütörtökön döntött így az alapszakasz romániai mérkőzései közül több mint félszázat sugárzó adó. Az okok tovább után következnek.Hesz Máté, a…..
A magyarországi csapatok 3-2-es győzelmével értek véget a mai meccsek. Hiába nyert az SC Csíkszereda két harmadot is az Alba Volán ellen, a középsőben hármat kapott.      A Sport Club sokkal komolyabb ellenállást tanúsított, mint az előző napon. A…..
A tilburgi torna után a Komanda című újság riportere feltette Vlagyimir Golubovics szövetségi kapitánynak a kopejkás kérdést: nagymértékben különbözött-e a magyar válogatott összeállítása attól, amely legyőzte Ukrajnát decemberben? A mester válasza: nem, csak egy játékos,…..
Alekszandr Medvegyev, a Gazprom alelnöke úgy döntött, kezébe veszi az orosz hoki ügyét. Eddig sikeres volt az akció: maga alá gyűrte az orosz jégkorong-szövetséget.Leegyszerűsítés lenne a legendás kapus, Vlagyiszlav Tretyak vereségeként értékelni az eseményeket. Mégis azt kell…..
Egy elveszettnek hitt lehetőség visszajött. A 3. szezonját Szlovákiában töltő Dancsfalvi Norbert mégis bekerülhet az ifjúsági világbajnokságra utazó válogatott keretbe.Szerepünk túlértékelése hiba lenne, mindazonáltal meg kell említenünk, hogy a fiatal játékosokról szóló…..