Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marianngabo

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bodor Máté (ex-Lost Symphony, Formal Logic) az angol Aeon Zen gitárosa, októbertől az Institute Of Contemporary Music Performance (I.C.M.P.) ösztöndíjasaként kezdi meg tanulmányait. Ezek a tények. Mindez, így leírva, talán természetesen hangzik, csupán a hazai rockgitárosok…..
Általában ezen az oldalon nem kapnak helyet sem hírek, sem glosszák; céltudatosan zenei kiadványok, koncertek értékelésével foglalkozunk, de van úgy, hogy elszakad a cérna. Korábban már kárhoztattam a magyar Music Television Headbanger's Ball című műsorát (pl. itt), de az a fajta ámokfutás, ami…..
Véletlen előkerült néhány régebbi interjúm, ezeket haladéktalanul közkinccsé teszem. Ha nem is sorban, de így már az ország szinte valamennyi kiemelkedő gitárosával olvasható interjú a blogon (Alapi Steve, Lukács Péter, Tátrai Tibusz, Szűcs Antal Gábor, Szekeres Tamás). Sok…..
Kiadó:Rhino / Warner Bros.Nem érheti az a vád a Queensryche-ot, hogy hidegen hagyja a rock rajongókat. Ezzel a legendás Seattle-i bandával kapcsolatban erősen megoszlanak a vélemények, és a megformált ítéletek többnyire elég sarkosak: vannak, akik Chris DeGarmo 1998-as távozása óta…..
marianngabo 2009.03.22 16:21:12
@Dionysos: Én nem akartam megbántani senkit a hozzászólásommal, de úgy látszik, hogy ez a "szakma" már csak ilyen, minden beírásban és hozzászólásban azt keresi mindenkit, hogy "na most jól beszólt biztos"...

Egyszerűen csak nagyon megörültem, hogy írt valaki erről a lemezről, mert én még a mai napig nem hallottam. Kíváncsi voltam, hogy mi a véleménye az írónak a lemezről, a végére pedig nem tudtam meg és csalódott voltam.

Nekem azért fura, hogy 7:28-kor Dionysos válaszolt a kérdésemre, majd 11:56-kor ugyanaz (?) a Dionysos támadólag jön hozzám.

Végezetül szerintem is jó írások készülnek itt, azért is olvasom és nem kell megsértődni, ha egyszer-egyszer nem értem a "szellemes, rövid, keretes szerkezetű" írásokat és kérdezek.

További jó munkát!

marianngabo 2009.03.23 06:15:37
@Dionysos: akkor Tartuffe-nek köszönöm a minden igényt kielégítő választ, Túrisas-tól meg elnézést ha megharagítottam volna, nem volt szándékomban.
Nem kicsit bulvár(f)os a téma, de érdekes lenne megkeresni a fiatal és csúnyácska Udo Dirkschneiderke (gyereknek sem lehetett szép) általános iskolai énektanárnénijét, hogy mondja már el ugyan, hányszor zavarta el az iskolai kórus közeléből az énekelni vágyó gyermeket. És…..
Tisztelt Látogató!Saját weblapot készítettünk, és ezentúl a frissítéseket már csak ott fogjátok megtalálni.Új címünk: http://www.magashazi.hu ..