Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oto Jr.

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Animációs rovatunk következő interjú alanya Huszár Dániel. Dani azon kevés animációs művészek közé tartozik, aki báb animációkat is készít itthon...
Mendrei Miklós animátor, animációs-és élőfilmes rendező, illetve beatmaker. Nagyon benne van a mostani mozgóképes szakmában, mint friss alkotó. Videói animációi nem mentesek olykor a cinizmustól, illetve a fekete humortól. Kickassfactory néven láthatunk tőle vicces dinamikus videókat itt- ott, de…..
Varga Petra a Digic Picturesnél dolgozik, koncept artistként. Az évről évre gyorsuló technikai fejlődésben felnőtt és szocializálódott fiatal Y-generáció tagja. Mivel ma, gyors, talpraesett, önmagukat jól menedzselő profi emberekre van szükség a legtöbb szakmában, nem meglepő hogy valaki ennyi…..
Keserédes cukiságok, ezzel a két szóval tudnám jellemezni Klement Csaba animációs gifjeinek tartalmát. 2012-ben végzett a MOME animációs szakán, és életének mozzanatait rajzolta meg rövid kis történetekben – vagy ha úgy tetszik –, történet füzérekben, és rakta fel saját tumblr oldalára.…..