Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BoLToN®

0 bejegyzést írt és 132 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képviselő Funky A következő HVG 2010.04.14 14:57:00
Ki ne emlékezne a HVG 1998. május 16-i címlapjára? A parlamenti küszöböt megugró MIÉP 5,55 százaléka és Csurka István mindent betöltő, az egész ifjú magyar demokráciát fenyegető, nyomasztóan emblematikus arca uralta Orbán Viktor első győzelmének árnyékában született 19.…..
BoLToN® 2010.04.14 15:52:23
@ValleyFloydRoad: humorérzék? epic fail.
Ami persze nem igaz, de mégis jelentős segítség Beba-1, a fájdalomküszöböt messze túllépő képviccének megfejtéséhez.             A megoldás: Nem Wayne-nek való vidék...
Problémák:Ideje újragondolni a környezetvédelmet! Mégpedig alaposan! A hippik kora lejárt. Nem értek el semmit, ők is autóval járnak és jó vásárlók. Ma épp talán a legjobbak. Ma trendik a környezetvédő szakok az egyetemeken is. Nem csoda, hisz mindenki érzi, hogy tenni kéne…..
Nem, nem leszek nagyon feminista. Egy apró, ámde igen fontos dologra szeretném felhívni hímnemű embertársaim figyelmét, mégpedig arra, hogy egy dolog abszolút tiltott a számukra, ez pedig az ujjatlan felső viselése. Egyetlen pasast nem láttam, akinek jól állt volna! Bruce Willis…..
A GAP új reklámplakátja annyira photoshopposra sikeredett, hogy ha jobban megfigyelitek, egy karral többet láttok rajta a kelleténél. Fashionistát, a szakmabelit kérdezném, hogy egy ilyen reklámplakát hány ellenőrző emberen megy át, mielőtt kikerül?..
autózz! Előkerült a vadászkés 2008.06.29 08:36:00
Nem nagyon ragoznám túl Attila sztorijához a bevezető szöveget hiszen önmagában is elég meglepő az egész. Lassan már azt a következtetést kell, hogy levonjam, hogy egyesek szinte minden kis nüansznyi alkalmat megragadnak a balhé kedvéért. Annyi bizonyos: forgalomban jobb ha magunkra…..
Európa és a világ kedvenc illegális drogja a kannabisz, derült ki a tegnap, bár mi ezt már tudjuk. A dán fiatalok szívnak a legtöbbet az Unióban, a hollandoknál a legerősebb a fű (váratlan fordulat), a spanyoloknál a legolcsóbb (mármint a hasis gondolom, mert füvet még nem…..
autózz! Körforgalom-horror 2008.06.14 11:31:00
Nem véletlen az, hogy egyre több körforgalom épül az országban, sok súlyos balesetet lehet velük elkerülni. Helyette viszont nálunk jöhetnek a koccanások, mert az emberek igen nagy része vagy egyszerűen lusta alkalmazni a körforgalom szabályait, vagy ami legalább ugyanilyen…..
Újabb epizód a kifogyhatatlannak tűnő drogháború áldozatai sorozatban. Az amerikai szövetségi nyomozók közbenjárásával ezúttal egy washingtoni nagymamát akarnak kilakoltatni, amiért nála lakó 24 éves unokájánál füvet találtak. A 68 éves Francis Johnson állami lakásban…..