Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kriszh

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb válogatás romantikusoknak, túrázni vágyóknak és igazán bátraknak: utak oda, ahol a világon elsőként kel fel a nap, a félszigetre, amit Arábia Norvégiájának neveznek vagy ahol csak jégen lehet közlekedni.  Pacific Coast Highway, Új-Zéland A világ egyik legszebb…..
A Budapesti Közlekedési Központ szerdán váratlanul bejelentette, 2011. július 15-étől újonnan kialakított kerékpáros nyomon közlekedhetnek a kerékpárosok a Margit híd északi és déli szélső forgalmi sávjában. A kerékpáros piktogramokat 14-én éjszaka festik fel az úttestre.…..
(Avagy hova süllyed amit nem tart fenn a közösség)Volt egyszer egy ember, aki néhány barátjával kitalálta, hogy építsenek egy hajót, amellyel elvihetnek másokat, hogy megmutassák a tengert. Mindenkinek tetszett az ötlet, hiszen mind ismerték a tengert és mind szerették volna…..
kriszh 2010.02.23 22:34:34
Az állami támogatások folyósításának határidő kezeléséről sok horror történet kering, szintúgy az e miatt bedőlt projectekről. A rendszert direkt úgy konstruálták meg, hogy a Hivatalt ne lehessen ezért felelősségre vonni. Tisztelt Zugügyvéd! Nagyon szeretném tudni,…..
kriszh 2009.02.12 17:05:53
@zsg?:
Tudnánk konzultálni valahogy? Szivesen tapasztalatot cserélnék hefop per ügyben!Adjak e-mail címet? Köszi előre is.
kriszh 2009.02.13 03:18:59
@Lajszlo:
A MAG közreműködő szervezet, szerintem neki is az NFÜ (www.nfu.hu) az irányító hatósága, ott biztos lehet panaszt tenni. Csak írásban, tértivevénnyes feladással érdemes. Elvileg a szerződésben is benne van, hogy a MAG kinek a képviseletében jár el.
A határidők be nem tartása nálunk is gond volt, a mi szerződésünkben az van, hogy hiánypótlás v. szabálytalanság esetén felfüggeszti az ügyintézési határidőket. Persze, nincs részletezve, hogy konkrétan meddig, vagyis bármeddig...
Vannak jogszabályok, amiben lehet mazsolázni, hátha találsz benne valamit, pl. 360/20004. (XII.26.)korm.rend, a szerződésetek biztos tele van ilyen hivatkozásokkal.
Az első keresetet beadtuk, és érdekel mások hogy állnak, mik a tapasztalatok.