Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mongolax

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hiánypótló, kétrészes sorozat következik nálunk! Már rég elő volt jegyezve, végre el is készült! Qui-gon és Obi-Wan egy luxus hajó megmentésére sietnek! Következő alkalommal a Mesék 21. kerül befejezésre, plusz egy bónusz gyűjtemény. Most már tényleg!   ..
Nem nagyon terveztem az oldalra ilyen összefoglalós bejegyzéseket, de Dawn of the Jedi megérdemli. Hosszú utat jártunk be, de végül ez a nap is elérkezett. Zárul a Jedik Hajnala sorozat. Több, mint egy évig közöltük a számokat, kisebb-nagyobb kihagyásokkal, így mondhatni…..
Mostani történetünkben egyik kedvenc Jedi lovagom kap főszerepet, mégpedig Kyle Katarn. Sajnos nagyon kevés képregény van róla, úgyhogy becsüljük meg ezt a rövidet is!   ..
Mongolax 2015.06.09 01:36:25
Sorozatban a harmadik hosszabb számot fejezzük be! Befejezésre került a Star Wars: Látnokok könyv! Megéri letölteni a teljes kiadványt, hiszen rengeteg Concept Art és képregény található, a majdnem 140 oldalas kiadványban! A Jedik hajnala sorozat a vizsgaidőszak után folytatódik,…..
Mongolax 2015.06.03 09:17:33
Ma befejezésre kerül a Mesék 14. száma, hiszen a Mitológia című történettel ez a füzet is teljes! A történet két testvér harcáról szól amit, Qui-Gon Jinn Mester mesél el nekünk. A füzetben található történetek:- Apokalipszis Endoron- A császári bíróság- A rémület…..
Mongolax 2015.05.28 12:15:16
A Jedik hajnala második könyvének végéhez értünk! A hajsza befejeződik! Természetesen ezt a részt is külön leszedhetitek, illetve az egész második könyvet! Egy új sorozatba is belekezdünk. A Mesék füzetekben található Nomád sorozatról van szó. Mivel ezek a történetek egy…..
Mongolax 2015.05.23 15:09:00
@tomcsi80: De a cbr-be ugyan úgy jpg-k vannak, mint a zip-be voltak.
Mongolax 2015.05.23 09:30:34
@tomcsi80: A cbr-t ugyan úgy ki tudod csomagolni, mint az eddig feltöltött zip-eket.
Az újabb Jedik hajnala előtt, egy rövid Mesék résszel szolgálunk! A fordítást köszönöm Lankinak! Segítsd munkánkat fordítással, beírással vagy régi képregények digitalizálásával! Írd le szövegüket vagy fényképezd le az oldalakat és mi beírjuk azokat! -- LETÖLTÉS -- ..
A mostani részünkkel visszakanyarodunk a kezdetekhez. Oldalunk első lefordított képregénye a Látnokokból volt, így illő befejezni ami abbamaradt! Történetünk a Hoth bolygón lezajlott csatát mutatja be, egy katona szemszögéből. Valamint, sikerült befejeznem A sötét oldal TPB-t,…..