Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lesifotos

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Marckjacobsissimo 2010.11.23 09:00:00
Ha esetleg valaki nem vágná, ez egy eredeti Marc Jacobs!..
Soha vissza nem térő alkalom!  December elseje, az AIDS-napja, ez alkalomból lesz egy rendezvényünk. A nap fő látványossága egy nagyméretű óriásóvszer lesz. (A gigaóvszer 25 méter hosszú, 4 méter átmérőjű lesz.) 15.00 óra előtt gyülekezés a Gödör-előtt, majd a…..
lesifotos 2010.11.23 11:32:26
@Súlyos Tepsi Sertés: Szó szerint ezt akartam kérdezni, csak nem engedett be a rendszer rossz felhasználónév/jelszó miatt. :I
KKBK Vágó Gábor Dúró Dóra 2010.04.28 00:33:00
túrótorta kicsit fura   karácsony gergely a kedvenc lmp-s politikusa, amikor az egyetértően bólogat pető "nyugat-európában sokkal több embert vernek meg okt23-án." analfabéta mondataira. "a holokauszt az nem elsősorban a magyarságot érintette" ostoba mondat. zsidó vallású…..
Tékozló Homár Bezárt a ScienNet 2009.11.26 16:35:00
Tegnap még csak egy békés PSZÁF-vizsgálat, ma viszont egy összehangolt VPOP-kommandó csapott le a Sciennet-hálózatra. Többszázmilliós adócsalás vádja miatt a network összes magyar számláját befagyasztották, a csoport mögött álló Headmin Kft vezetőjét őrizetbe vették,…..
lesifotos 2009.11.27 18:12:53
Ajánlom ezt a blogbejegyzést és az utána következő kommenteket.

lesifotos.blog.nyugat.hu/2009/03/18/ujabb-rendszer-r-amivel-csak-nyerni-lehet-aha-persze/

Március óta vívtam szélmalomharcot a sciennetes gurukkal. Még egy sem jött vissza bocsánatot kérni.
w Tribuszerné visszanéz 2009.10.02 02:20:00
A válságnak győztesei is vannak, és ezek között sokan olyanok, akik további áldozatokat szednek. Az elkeseredett, kétségbeesett embert el lehet csábítani könnyű álommal, és ezt nemcsak a kuruzslók, a fasiszták meg a kommunisták használják ki, hanem lehet, hogy éppen a…..
lesifotos 2009.10.02 10:02:56
Itt is kialakult egy jó kis vita és persze sciennetesek is osztják az észt ezerrel:

lesifotos.blog.nyugat.hu/2009/03/18/ujabb-rendszer-r-amivel-csak-nyerni-lehet-aha-persze/

Érdekes, mennyire védik azok is a "rendszert", akik most léptek be. És bizonygatják, hogy ismerősük ismerőse is milyen jól járt, mennyit keres. De nevet soha nem tudnak mondani.
Tisztázatlan okokból igazoltattak tömegével bicikliseket a rendőrök szerdán kora este. A biciklisek a klasszikus Critical Mass felvonulás miatt gyűltek össze. A Critical Mass, azaz kritikus tömeg nevű kezdeményezés lényege, hogy több biciklis egy időben egy irányba teker. Azaz nem…..
Az idei húsvét hétfő nem igazán nyerte el a tetszésemet. Hogy miért?Először is én Szombathelyen voltam a múzeumfaluban, ahol reggel tíztől tojáskeresésre invitálták az embereket. 971 tojást szórt szét a skanzen területén a Rádió Szombathely (97,1) - A csokira (azaz tejbevonó…..
lesifotos 2009.04.19 22:11:04
Tavaly három újságban írtam meg keserű tapasztalataimat a harácsolásról, ami a skanzenban és a kámoni arborétumban zajlott. (pl.: www.nyugat.hu/tartalom/cikk/33622_husvet_hetfo_vidamsag_es_bosszusag )

Érdekesek voltak a reakciók. Volt, aki szerint a Rádió Szombathelyt akartam lejáratni. Ilyenkor hirtelen nem tudom, hogy illik-e képen nevetni azt, aki ilyent állít. Valószínűleg én szerveztem oda negyven észér apukát és anyukát és direkt kértem a szervezőket, ne engedjék a gyerekeket az édesség közelébe.

Sokan viszont megköszönték, hogy nem csak dicséret jelent meg a rendezvényekről, hanem a negatív dolgok is.

És egy véleménynek kifejezetten örültem: az arborétum egyik dolgozója megköszönte a kritikát (!) és megígérte, hogy jövőre (azaz az idén) odafigyelnek majd.

Az idén a skanzenban szinte semmi nem változott, csak az édesség száma lett kevesebb, így pár perc alatt végeztek a felnőtt hadak. A Kámoni Arborétum viszont állta a szavát. Csináltak elkerített részt a legkisebbeknek és a nagyobbacska gyerekeknek szánt helyről is szigorúan kitiltották a felnőtteket. Az eredmény: vidám, sikerélménnyel teli gyerekek és a gyerkőcök örömének örülő szülők. Itt is köszönet illeti az arborétumot, amiért tanultak a hibából. És köszönet Atomnak is, amiért a VN-ben megírta, ami valójában történt a skanzenben és nem engedett teret a sablonszövegnek (jó idő, sok csoki, vidámság stb.).

Az én arborétumos képeim és videóm megtalálható az összeállításomban. ( www.nyugat.hu/tartalom/cikk/husvet_2009 )

És egy ötlet: lassan virágoznak a rododendronok, érdemes meglátogatni a kámoni és a kámi (jeli) arborétumot is!