Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fejsze

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LangyiRandi Mister Mandarin 2011.02.09 22:16:57
Megkívántam a mandarint. Gyorsan az üzlet felé vettem az irányt, már majdnem átvágtam a forgóvillán, mikor megláttam, hogy alig két méterre ott matat az akciós mandarinok között Peti (vagy Tomi vagy Gábor, ki emlékszik már rá?), akivel jó három hete randiztam először……..
LangyiRandi Próba-szerencse 2011.02.01 22:56:00
Egy barátom barátja, akivel soha életemben még csak nem is találkoztam megkért, hogy fussam át egy-két szerződését.   21.05 Szia [Langyi]!Itt vannak a szerződések. Szerintem nincs benne semmi katasztrófa, nomeg amúgy sincs választásom. Azért fusd át légyszi.…..
LangyiRandi Szex és Róma 2010.12.24 14:16:11
Advent Rómában, nincs is ennél jobb ötlet. Gondoltam, mikor egyik barátom meginvitált egy kellemes hétvégére. Persze miután késett két órát a repülőm, negyed órát gyalogoltam a szakadó esőben és csak éjjel 2-re estem be a szállodába kicsit megváltozott az véleményem, de a…..
A komolyabb célú ismerkedéseknél elengedhetetlen a másik fél vizuális érzékelése. A kép nélküli vakrandik kora lejárt. Körberöhögnek, ha azt mondod/írod, hogy nincs rólad fotó, nem tudsz szkennelni bla.. bla… Okostelefonjainkkal már akár ötpercenként tudunk friss…..
cosmic clerion Terep 2009.06.09 16:36:00
 Duplát csak Jack-almából, a szimpla meg sosem érdekelt…   Miden ember, akivel valaha is összehozott a sors az életed részévé válik, és te is része leszel az övének. A közös élményeket sosem tudod kitörölni senkiből, és ez a tudat valami földöntúli…..