Regisztráció Blogot indítok
Adatok
osuama

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Medikus Miért hideg a rágó? 2016.03.28 21:06:08
Bizonyára ma is, mint minden nap eszedbe ötlik a kérdés, ami nem hagy aludni, ami miatt lekésed a buszodat, ami miatt nem írtad meg a beszámolódat, sőt emiatt nem ízlik az ebéded sem. De most választ kaphatsz rá, miért is érzed hidegnek a mentolos rágót és miért kapkodsz levegő után egy „á, csak…..
    Az emberek természete kifürkészhetetlen… Minden magasröptű gondolatot mellőzve leszögezhetjük: a korukkal szeretnek machinálni. Amíg az ember fiatal, felnőttebbnek, mikorra idős lesz, inkább fiatalabbnak látszana. Ez a második, amit kicsit talán nehezebb elérni, de a…..
Engedjék meg, hogy bemutassam Önöknek a Serratia család egyik legismertebb tagját, a Serratia marcescens-t. Ezen gyakori Gram negatív baktérium egyik legjellegzetesebb tulajdonsága, ahogy láthatják is, a vörös pigment (prodigosin) termelés. Képes emberi fertőzéseket is okozni, melyek…..
A békák rendkívül ügyes élőlények. Az emberek is, szó se róla, de van amiben át kell adnunk a helyünket ezen kétéltűeknek. Mint például, ahogy az ember nem képes a nyelvével legyeket elkapni, úgy nem képes a bőrén keresztül lélegezni sem. Pedig sokan élnek abban a…..