Regisztráció Blogot indítok
Adatok
djtesla

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most hívjak szakit vagy ne hívjak? Ez mindig nehéz kérdés, ha belevágunk egy jó kis otthoni felújításba. Sok mindent kell mérlegelni: lesz-e az elvégzendő feladatra időm, van-e egyáltalán hozzá kedvem, nem vállalom-e túl magamat – stb. stb. Egy biztos: burkolni ne kezdjünk hozzá mindenféle…..
Melyik szőnyegtisztító gépet válasszam? Ha szükségét érzi egy alapos szőnyegtisztításnak, a legjobb helyen jár hogy a legalaposabb, a legolcsóbb és a legkönnyebb megoldással tisztítsa meg szőnyegét. Nálunk professzionális megoldásokat talál, melyekkel időt, energiát spórol, a technológiákon túl…..
Mikor szárad meg a kárpit? Sajnos, mint ahogy a legszebb kerti bútoraink lefestése, kezelése után, a vizes kárpittisztítás után is meg kell várnunk a száradási időt. Mindannyiunkat az érdekel, hogy ez meddig tart. Erre ritkán kapunk egyenes választ, de ez nem azért van mert titkolóznak a…..
Kárpittisztítás és szőnyegtisztítás profiktól!     Rengetegen nem gondolnák, hogy az egyik legnagyobb szakértelmet igénylő takarítási folyamat a kárpittisztítás. Még pedig azért, mert a kanapék, ülőgarnitúrák, székek kárpit felületei rendkívül érzékenyek. A nem megfelelő huzat tisztítás során…..
Pinarambo chapter 2 2015.02.11 14:26:21
Mióta tudod létezését, lehet, hogy reggelente kéjesen felnyögsz: Pinarambo, ugye egyszer értem  is  eljössz? Fohászkodsz   és  vágyakozol  egyszerre, Nem vágysz többé szép piros ruhára, vagy kenderre.   Csak egy dologra vágysz: de arra nagyon, Hogy Pinarambo…..
Pinarambo Let's start! 2015.02.09 20:34:57
A Rambo trilógiát biztos ismered; már volt 4. része is és jön a következő, Azért majd ezt se hagyod szó nélkül, amiről regélek sem kevésbé menő. Bár az én hősömről még nem hallhattál filmekben és a bulvárban, Más szakmát űz ő, nem épp gépfegyverrel tart ellenséges…..