Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Myers

2 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem sokkal ezelőtt tették közzé a 60. Emmy-díj nevezttjeinek listáját, lehet anyázni vagy örömködni vérmérsékletnek megfelelően. Az összesített lista itt olvasható, mi csak a legfontosabb kategóriákból szemezgetünk. A legtöbb nevezést (23) a John Adams kapta, de a 30 Rock is…..
bon voyage Bermuda képekben 2008.06.24 20:03:19
Egy átlag hétfő délután Bermudán Gabival és Zsoltival....:-)    ..
bon voyage hírek 2008.06.12 08:48:00
pálinkás jó reggelt mindenkinek,az aktív eszmecsere elvette a figyelmem, úgyhogy most már több feltett-és nem feltett kérdésre is várnám a választ, Chloe.mi újság a szobáddal? visszaköltöztél már? megszűnt az azbeszt? összeköltöztetek Johnnal? az hogy hiányzik Nyúl, azért…..
bon voyage premier előtti vetités 2008.06.03 11:29:00
Hi,Aki nem tudná, a héten mutatják be a keksz és new york filmjét, mondtam Dj Qnak hogy készséges leszek vele nagyon ha szerez nekem premier előtti jegyet, de egyenélőre még nem történt meg, illetve emlegette hogy Chloé, Nina és Pussy K is tartozik neki a forma 1 bulirol…..
bon voyage cork 2008.05.16 11:09:00
túl vagyunk írországi kalandunkon. csodás kis miniszünidő volt. természetesen minden gyönyörű és hihetetlenül zöld, dús pázsit kamillavirágokkal és sárga kankalinokkal. ami a legjobb volt viszont írországban, azok az írek. örökre szívembe zártam őket. érdek nélkül…..
Myers 2008.05.23 10:30:53
PussyK tuti örül az új húsmentes őrületednek. :) ha ennyi mindenre jó a zéróhúsos saláta, érdemes gyógyírnak használni . :)

tegnap a régi idők emlékére sok új barátot szereztem a joy partin. :) élvezted volna :) műcsarnokban rendezték és nagyon szépen megcsinálták sztem. maga a parti ölég lapos volt, Princiék hamar le is léptek, de kár volt, mert azé' voltak jófejek. labdáztunk egy óriás lufival és nemzetközi kapcsolatokat kötöttünk PussyKvel: egy szenegáli csaj, egy kongói és egy chilei srác. ráadásul vicces volt, mert az egyik srác, akivel este beszélgettünk, reggel már az rtlen zenélt :)
találkoztunk Péterrel, aki a 2 évvel ezelőtti redbull F1es partin (hajó) volt a mixer, még fotozkodtunk is anno vele, emléxel?
természetesen a sok koktél után hajnalban megéheztem, de sehol nem találtunk sósat, úh. bementünk a hinterlandba és megkóstoltam a sült csirkeszárnyat. ami nem volt elég, és az egyik kedves felszolgáló hozott egy púpos tányérral és mellé sajtszószt. el kell mondanom, nagyon finom volt, bár nem tom igazából, hogy ezt most ma is megenném-e. :) viszont rögtön csatlakozott a csirkékhez 2 srác, akik szintén éhesek lehettek, mert rohamosan fogyott az adag, így konkurenciává váltak. :) az egyik a chilei srác volt, aki a kaja után talált egy promos gyantacsíkot vmelyik magazinban, és gondolta kipróbálja a mellkasán. kérésére segítettem neki letépni :))))) nagy és megrázó élmény lehetett, mert utána akárkivel találkoztunk, újságolta nekik hőstettét. folyamatosan újabb és újabb barátokat ismertünk meg, hol elvesztettük a régieket, hol újra találkoztunk és megörültünk egymásnak - bár lehet, hogy ez a nagy öröm, csak egyoldalú volt, ezt most nem tudom objektíven megítélni. :) ellenben egy kék tollboával gazdagabban mentem haza, vki vhol rám aggatta én meg vigyáztam rá. :) egy napszemüvegre is emléxem, de azt vhol elvesztethettem útközben.
szóval, érdekes, mozgalmas, barátkozós és szórakoztató este volt.
köszönet érte PussyKnek és a redbullos djQnak
bon voyage Bermuda X.hónap 2008.04.30 21:58:00
Először is mindjárt itt van május elseje, énekszó és tánc köszöntse ám!!!Itt a szobatársam éppen orosz népmeséket néz a laptopján, csak úgy üvöltenek a málcsikák, tuti megbolondulok!Bevallom követni sem tudom a rengeteg tervet ki merre mikor kivel utazik,de ha jól veszem ki…..
Myers 2008.05.05 10:16:46
ahoj,
az akupunkturás bekezdést döbbenten olvastam. köszi a naturalisztikus beszámolót, bár én is hasonló reakciót produkáltam így is.
viszont ha jobb, akkor megérte, de akár tenisz labdázhatnál is. bár én is hanyagolom, ellenben sokszor gondolok rá. :)

nem is tudtam, hogy kiköltöztetek a szállásról... mondjuk, ölég durva, ez az azbeszt ügy... bár, hogy az ocean wiev mellett miért vágysz a budai hegyek után, azt nem teljesen értem. ;-) ki az a szobatárs, aki orosz népmeséket hallgat???? hogyhogy nem johnnal laksz már együtt?

nos, mi túl vagyunk cesky krumlow-i túrán. gyönyörűséges a hely, by the way világörökség része, nem véletlen. a moldva kanyargósan szeli ketté, így aztán tele van pici félszigetekkel és rengeteg fa-kőhíddal. természetesen csak gyalogos forgalom, pici, cuki házak, helyes utcák, tiszta folyó. tele ipar-és képzőművésszel, galériával, minden házban vagy hotel, v. étterem, v. üzlet. szép fellegvár, számomra teljesen új optikai faltechnikával: konkrétan festik rá a téglasorokat, szobrokat, díszítéseket. érdekes, sajátos cseh vircsaft. A vendéglátásban kéne mit fejlődni, mintha megálltak volna a szocializmusban, de a sör isteni.

természetesen volt az a sör és slivovica mennyiség, ami után kiálltam a magyarok becsületét, és egy cseh lány után, bementem a moldvába fürödni. bár csak térdig, de hozzáteszem, mintha jégtáblák úszkáltak volna rajta ;-)
bátran ajánlom a társaságnak az új felfedezést nyárra, nincs túl messze, minden sarkon tudunk sörözni, miután kifáradunk egy utcányi sétában. :)

képek később.

ci vediamo, ciao,
Myers
bon voyage Bermuda első hónap 2008.03.11 00:18:54
Blogtársaim! Úgy tűnik kerek 1 hónap telt el azóta hogy Balázs meztelen fotókat készített Katáról a ferihegyi napfelkeltében, mialatt Renáta vetődéssel próbált beszállni az autóba,(mobillal a fülén) amit sajnos kevesünknek adatott meg végignézni, de a szomszéd kutyája…..
bon voyage tökfej nélkül... 2008.03.03 12:29:52
Hi,Nos tesom adta neki a nevet, nem mondom hogy nem gondolok rá sokat, de remélem ez elmulik... De találónak találom, hiszen ki az a tökfej aki nem velem képzeli el az életét? :)Megprobálok előrefele nézni és nem szomorkodni, egyenlőre megy. Ahogy Vikka Makka mondta, nem érünk rá…..