Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dockypapa

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre sok éves enyészet és felelősségtologatás után ma megnyit a Parkszínpad! Ráadásul szép is lesz modern is és még kismamabarát is, ahogyan azt az index nemrég megírta egy lelkendező cikkben. Az írásban szinte mellékes információként jelent meg, hogy havi 350 ezer…..
A Facebook tulajai figyelik ezt a bejegyzést, és ha megosztod üzenőfaladon, akkor te is részesedhetsz Mark Zuckerber (a Facebook részvények többségi tulajdonosa) vagyonából.Szinte hihetetlen. Én kiraktam és másnap jött a póstás, hogy valami Mark Zuckerber küldött nekem valamit.…..
Dockypapa 2015.04.12 11:09:50
@Éva Némethné:
Nem mondod??!!
Egyértelmű Kapitánynő lecsapott! :)
dockypapa Kérdező: - Először is gratulálni szeretnék ehhez a fantasztikus egyéni teljesítményhez. 6 év dohányzásmentesen, bravó! Sokan cserélnének Veled, az biztos. Fel kell tennem a szokásos és jól elcsépelt kérdést: hogy érzed magad, hogyan éled meg ezt a sikert?Én: -…..
dockypapa ..
Dockypapa "Kar a karé,láb a lábé.Láb a karé,karalábé..."                   forrás: internet..
Dockypapa Ott ült a villamoson az emberek között - és ezen ő volt a legjobban megdöbbenve. Alig 10 -15 perce utazott csak, de a többiek türelmetlen ingerültsége már átragadt rá is. Idegesen dobolt csontos kezével a térdén, miközben várták, hogy a lámpa végre zöldre váltson,…..
Dockypapa Elképesztően furcsa emberek között élünk, ezt biztosan mások is megfigyelték már. Én egy társasházban lakom, ahol nagyjából 40 lakás található. Az egyik közvetlen szomszédom nagyon különös figura. Julcsi néni szerint adórevizor lehet az illető, mert azok hordanak…..
Dokypapa Nyárelő volt, talán egy melegebb május végi reggel. Akkor még vonattal jártam a fővárosba. Az elővárosi vonatok minden reggel tömve voltak ingázókkal. Mikor végre megérkeztünk Pestre, csak lassan, araszolva tudtuk elhagyni a Nyugati pályaudvart. Néhány lépést…..