Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R#8

1 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sorozatok felfutása óta mindig van legalább egy, amit kifejezetten a férfi idegrendszerre hangolnak a készítők. Ilyen volt például a 3+1 évadot megélt Spartacus, aminek nem hiszem hogy túl sok női nézője volt, a folyamatos vér és mell áradat a tesztoszteron generátorokat…..
R#8 2014.07.16 17:31:34
@Wancass: Én sem, csak most kerestem rá a cikk alapján. Már amúgy is terveztem beszerezni a soundtrack-eket, szóval köszi :D

@Köves D. Gábor: Ezt nem is néztem, nagyonjó :D (A Mjölnir kalapács ;) )
R#8 2014.07.17 09:55:04
@Köves D. Gábor: Szép! :)
Hallottál valaha a neuromarketingről? Nem? Miért nem vagyok meglepődve? Tudniillik a neuromarketing a 21. század új vívmánya (azzal a megkötéssel, hogy már 1970-ben elkezdték megalapozni vizsgálatokkal ezt a tudományt). Célja nem más, mint az orvoslásban használt MRI segítségével megvizsgálni az…..
"You're playing worse every day and right now you're playing like the middle of next week." -Herb Brooks- A fenti megállapítás a legendás edzőtől maximálisan állt a Blackhawks hokisaira vasárnap este, ugyanis a rézbőrűek csapnivaló napot fogtak ki a bomba formában játszó Vancouver…..
Az első két itt töltött napunkról még nem is csak kettő, hanem jóval több post is születik majd, de jelen pillanatban ehhez semmilyen feltétel nem adott (jelen pillanat= az Úr 2011. évében augusztus havának 21. napja, annak is éppen a pitymallata): egyrészt a kalóz módon…..
„Jesus is just a guy who cuts my lawn” Gemma Teller Morrow   Az öltözőkben történő aktuális epizódok átbeszélésének alkalmával gyakori volt eddig is, keddtől pedig még sűrűbben el fog hangzani a következő perbeszéd: „-Ez miből van?  –Sons of…..
Hagyományteremtő jelleggel szeretnénk meghonosítani a „raj-faktor” rovatot meccsek elé, melynek gondozása az ötletgazda HorseMatty osztályrésze lesz majd, ezúttal azonban technikai okok miatt Maverick próbálja a bejött mailes anyagból összeollózni azt, amit a társ…..
Ágó és bandája Napi dal 2010.08.25 10:38:00
Mától új, hetente többször jelentkező rovattal indulunk. Röviden, tömören, olykor csak egy klippel szakítjuk fel a régi emlékeket (házibuli, tinidisco, "erre a számra fogtam meg a kezét", játszótéri gangelés), borzoljuk a kedélyeket (igen lesz hörgés is), vagy csak…..
„Londonban? Igen Londonban!”-Blöff-   - Hétfőn reggel megyünk Kartalra! - Kartalra? - Kartalra! - Kartalra? - Igen Kartalra! Nem ismerős? Reggeli lángos, dög meleg idő, szar fekvőhely, még szarabb csarnok szellőzés, rengeteg légy, kiváló padló, olcsó…..
R#8 2010.08.13 12:46:42
@HorseMatty: Hét nosza:D Nagyon kemény, érdemes szemezgetni:D
"Le van már fixálva, hogy melyik nap jön Babály?"-Csongi-Szomorú hírt kell közölnöm mindazokkal, akik már epekedve várták, hogy átadhassák a múltnak a tavalyi inga futás rekordokat – tehát az egész csapattal -: Babály Laci adminisztrációs teendői, és a kartali…..
R#8 2010.08.05 13:34:41
@Sharky#54: Ennyire leengedted már a lécet vagy ennyire megvisel az edzés? Erre azért nehéz elfogadható magyarázatot adnod...:D
- I don’t think he liked my moustache… - Who does Dan? - The ladies, Jack! The ladies!   Akkor meg is kezdeném az offolás offolását, mégpedig mi mással, mint a netről letölthető, üres órákat kitöltő, és az edzés elején az előző részek megbeszélése végett…..
R#8 2010.08.04 22:46:00
@HorseMatty: Atya ég! Azért ez már valahol kicsit fájdalmas... Ez valami komoly, vagy ez miaz???
"Közhírré tétetik…"-névtelen hírnök valamikor a 15. századból- Mesterünk megosztott velünk pár információt, így a várva várt ma esti találkozás előtt ki is hirdetném ezúttal ékesszólás és bonyolítás nélkül a tudnivalókat: Babály Laci…..
R#8 2010.08.03 14:41:36
"De királynak is születni kell, koronát nem adnak prézliért…" -Kowalsky meg a Vega- Edzéseken már sokszor szóba jöttek innen idézett poénok, de most ezen az oldalon is le kell szögeznem, hogy NST-t mindenkinek kötelező olvasnia, aki szereti a focit, a faszipántos…..
R#8 2010.07.25 10:53:04
@Sharky#54: Én is ezen gondolkozok, mert abban az esetben egész más megvilágításba kerül a "mindkettőt" opció... De az szerintem biztos, hogy Jacksonville Jags-es mindkettő:)
„És látá az Úr, hogy jó…”-Biblia-   Örvendezzetek vala és klikkeljetek az irgalmas virtuális tér kiengesztelésére, mert semmik vagytok, ha meg nem osztatok, és még kevésbé valamik, ha nem lájkolátok! Óhajotok meghallgattatott, és a blog szerver…..
„Pudingok vagytok…” -A Mester-   Forduljunk egy pillanatra a wikipédiához, hogy megértsük, mi is a puding. Hogy kulturális missziónkat is előtérben tartsuk csapattársaink művelése terén, rögvest angolul prezentáljuk a szócikket: Pudding most often refers to…..
R#8 2010.07.22 11:16:16
@Balage55: Tudatában vagyok a futás-tudásom pudingságának, de az okát is tudom: nem szeretek futni:D Másrészt csak nem esnék már el 10 méter után:D

@_Maverick: Áhá, értem. Érdekes gondolatmenet, de kitudja. Srácok, ki ment ki a szigetre futni ezen video által vezérelve? És ki ment ki kamerával a kezében hasonló szösszenetet készíteni?:D:D
(Hiányolom a 42-t a válaszok közül...)
R#8 2010.07.22 13:55:35
@Balage55: Az Igaz Puding nem megy a sarokba sírni, hisz büszke rá! Ott mindenki előtt zokog, és még le is sérül!
R#8 2010.07.23 11:17:21
@Balage55: Úúú, bocs, nehogy magadra vedd, én nem érthetek hozzá! Csak találgatok, nem kell elkeseredni:)
Viszont ha "már csak püré" vagy, akkor megvan melyik a feljebbvaló:)
"And I want to stand with you on a mountain I want to bathe with you in the sea" - PUMA hardchorus - Mi vagyunk a csapat, bocsánat: „A CSAPAT”, akikért meg fogsz őrülni, akikért rajongani fogsz, akikkel együtt fogsz izgulni egy olyan sportág mezején vívott csaták…..
„Látjátuk feleim szümtükhel, mik vogymuk: isa, por ës homou vogymuk.” 2010. május 30-án kihunytak a fények. Egy pillanatra elsötétült minden, csukott szemmel térdre estünk, szinte éreztük, amint megfáradt végtagjaink nem a gerfloor kemény felületén koppannak, hanem…..
R#8 2010.07.14 13:32:04
@_Maverick: Nem kell kapcsolódni a cikkhez, bármihez jó:D
A nemrég szólólemezzel jelentkező ex-GnR-gitáros április 10-én, a legendás Roxyban indította lemezbemutató turnéját, amin Myles Kennedy feladata lesz majd elénekelni sz összes nótát. A koncertről készült felvételekről szerintem lejön, hogy Kennedynek jó hangja van, és elbír…..
 Ákos új klipje minek van? ..
R#8 2010.04.07 15:42:06
@Circus: Ha nekem ebbe bele tudod magyarázni a kampányt, akkor gratulálok! Azért jött ki most, mert tegnap volt 42 éves.

A gumicukor-t sem nevezném kampánynak, csak szimpla vélemény.

Nem kell sokat kutakodni, hogy rájöjjön az ember miről szól, csak el kell olvasni a címet... De a szövegértés sajnos egyre gyengébb a mai világban, ezt már több helyen bebizonyították...

@Zsencike: Hallgass inkább Anti Fitness Klub-ot, vagy mi a szöszt, mert az igényes:P Érdekes módon több olyan elvakult kommunistát is ismerek, akik imádják. Nem tudom hogy vagy vele, de azért nagyobb értéket képvisel, mint egy Bangó Margit (2006).

Egyébként meg mindenki azt hallgat, amit akar:D

Szép napot!
Egy gazdaságis kiegészítő tantárgyam első előadását így kezdte a tényleg kiváló előadó: „Vannak dolgok, amelyekre hajlandóak vagyunk sokat áldozni. Szeretünk magasan lenni, messze látni, gyorsan menni, és ezekért a dolgokért bizony néha sokat is fizetünk.”…..
Az elmúlt napok két komoly tanulsággal szolgáltak: 1. Ne ígérjünk soha felelőtlenül postot,  mert lesz aki hiányolja, és úgysem teljesítjük időben 2. Ha egy szelet húst bedobunk a forró olajba, abból lehet nem az lesz, amit akarunk, de egészen biztosan megfelelő…..
R#8 2009.12.27 00:01:30
Kimaradt az út során elfogyasztott legérdekesebb étel, amit sikerült nekem kifogni.
A Powerade-megfagyás reggelét megelőző este az éppen aktuális szállás éttermében szándékoztunk némi normális táplálékot magunkhoz venni, az étlapon szereplő árak okozta megingástól függetlenül. Gondoltam ha már Amerika, megkóstolok egy pitét, így egy csirkésre esett a választás.

Első kisebb meglepetés: A pincérnő megkérdezte, mit kérek a tetejére, brokkolit vagy kukoricát. A válasz kukorica volt, de mégis brokkolit kaptam. Ezen ne múljon. A formája olyan volt, mint egy pite, kivéve, hogy kicsit magasabb tálban volt.

Második kisebb meglepetés: Ezt egy csontszáraz, kellő folyadékmennyiség bevitele nélkül fogyaszthatatlan pitára emlékeztető tésztaszerű képződmény fedte le, ami alatt meglepő módon zöldborsó főzelék volt. Kevés csirke, ellenben annál több sárgarépa, kukorica és zöldborsó. Tényleg mint egy főzelék. A pitát ezzel egyszerre fogyasztva sem volt egyszerű, szerencsére a víz utántöltés ha egyszer már kértél ingyen volt, valamint először az út során meleg tea is volt:D

Az abszolút meglepetés csak ez után jött: a főzelék alatt krumplipüré kupacban akadt el a kanalam.

Nem volt egyszerű mindezt megenni, de jó magyar szokással, "kifizettem, akkor meg is eszem" elfogyott. Az ízzel nem volt gond, csak az egyveleggel. Nem kicsit volt laktató az viszont tény, pedig nem volt sok:)
A nagy cikkdömpingben majdnem teljesen kiment a fejünkből a múlt heti képaláírás rovat. Az „első gondolat ami bevillan” jellegű tesztek sokat elmondanak a szakemberek szerint a tesztalanyok lelkiállapotáról és gondolatvilágáról. Ezt nem is szeretnénk kétségbe vonni,…..
Az elmúlt időszakban volt egy szekérderéknyi olyan dolog, ami önmagában teljes mértékben érdemtelen egy postra – mert hát a bejegyzések számát ne szaporítsuk 2 soros hexameterekkel -, de legalább semmi máshoz sem köthetőek, így inkább kimaradnak. Ezt pótolván, és…..
Újabban gyarapszanak a kommentek, de mi tovább ösztönöznénk az embereket a cseppet sem bonyolult regisztrációra, így most egy új rovatot indítanánk. A regisztráció gyorsan megvan, az indamail-es címet meg lehet használni „vegyen ön is csak most és iratkozzon fel a…..
R#8 2009.11.10 00:38:09
Az OB1/B esélylatolgató cikkünkben elengedett poénunk kapcsán születő kommentből kiderült, hogy alaposan beletrafáltunk egy érdekes adatba. Történetesen, hogy egy csak egy legény van talpon a vidéken, ki minden másodosztályú bajnokságban részt vett, és csak egyetlen bajnokit…..
R#8 2009.11.10 00:34:56
@Floorballer: Azok voltak az igazán szép idők:) Az abszolút "vérre" menő presztizs Veszprém-NFE meccsek! Aztán ezt áthoztuk a WS-be is. (Persze a 10-12-nél Veszprémben kellett Ambrus Kata öltözői kiborulásai is, ami az egész csapatot szó szerint sokkolta: "AZT AKARJÁTOK, HOGY SÍRJAK???" Ezt nem lehet elfelejteni:) )
Erősen úgy tűnik, hogy jövőre ismét felléphetünk a pályára egymás ellen:D Majd viszem a Warriorst:D Remélem akkor (sem) tudunk veszteni!:)
R#8 2009.11.10 00:36:38
@HorseMatty: Pl. a Warriors of the World-öt!:)