Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sandor Csoma

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tilligék elkezdték kiadni az idei egyszeri kiadásokat és a 2019-es őszi újdonságokat, de szinte az összes többi TT gyártó is megjelentetett modelleket e hónapban. Lássuk: Tillig01817 - Teherkocsi szett, BDZ, CSD, DRG Ep. II.02182 - Gőzmozdony BR 86 Usedom, DR Ep. IV.02318E - Villamos mozdony BR 101…..
Krokodili idill. Jól megfér egymás mellett az e hónapban megjelent és a Zeuke múlttal bíró, korábbi Tillig változat...
Ma egy kis agytornával indítjuk a hetet. Hol készült a fenti kép? Annyit segítünk, hogy a hétvégén került a kamera elé a jármű, amikor is fotós kollégánk Sebnitzben járt a Tillig nyílt napon. Tehát valahol arrafelé kell keresgélni, mondjuk 200km-es körön belül. A helyesen…..
Sandor Csoma 2017.06.12 18:43:38
Sandor Csoma 2017.06.12 19:30:48
:D
Tavaly megleptük a TT-seket egy BorsodChem konténert szállító Lgss kocsival, szerencsénkre az idén is adódott egy remek lehetőség, így ismét festhettünk egy Lgss kocsit. S hogy a mostani modell is egyedi legyen, ezért új pályaszámot kapott a vagon, a konténerre pedig egy VT-TV…..
Ma - tegnappal és tegnapelőttel ellentétben - nem is akarok mentegetőzni: egyszerűen jobb ötletnek tűnt videót szerkeszteni, mint komoly bejegyzésbe kezdeni :) 2015. március 20-án végre átadták az 1-es villamos hosszabbítását, a Közvágóhídtól a Fehérvári útig. Az utasforgalom csak délben indult;…..
Írta valaki, hogy legyen közlekedéses bejegyzés, mert a törzsközönségnek arra van igénye, és ki vagyok én, hogy ne hallgassam meg az ilyen kéréseket? :) A múltkor mutattam képeket arról az igencsak forgalmas decemberi estéről, ahol szerepelt egy összvissz két kocsival induló…..
Sandor Csoma 2015.03.17 21:39:58
@Hamster: :) haha ertem mar! Sokszor belebotlottam, hogy ezeket nosztalgia vonatnak irjak. Nem volt meg szerencsem hozzajuk, bar jo lenne valami igazi nosztalgiavonattal is utazni. Regen volt olyan Orient express (Poirot), vajon jar az meg Pesten keresztul? Vagy egyaltalan... Utana kene nezni..
A Taurusok szolmizacioja kiraly! Nalunk nagyon varjuk a Vectronokat, remelem azok is szolmizalnak :)
Amugy meg irjal csak, en szeretlek olvasni. Villamos is lehetne neha.. Amugy itt kultikus figura vagy, a helyi forumon is sokat ideznek (Hampage), igaz guglizva olvasnak, de ha nem is mindig ertenek rendesen, a kepeid szeretik :) Hajra, csak igy tovabb!
Rögtön két rangos formatervezésért járó nagydíjat is besöpört az idén sorozatgyártásba kerülő negyedik generációs Solaris Urbino. A nemzetközi iF design díjat tegnap, a Münchenben megrendezett díjátadón kapta meg a Solaris és a berlini studioFT formatervező iroda alkotta…..
A rendszerváltás legfőbb célja volt az, hogy lehetőség legyen arra, hogy az emberek nyugati módon éljenek. Ez elsősorban a szabadságot és a nyugati bérezést jelentette. A szabadság tekintetében (majdnem) sikerült is elérni minden elérhetőt (bár egy külön dolgozatot megérne,…..
Sandor Csoma 2015.03.08 11:12:40
@Sandor Csoma: kiegeszites: legalizalt es legalizalatlan haszonszerzes = LOPAS es CSALAS
Sandor Csoma 2015.03.08 12:28:16
@beszélő majom: Latom sikerult megertenie a lenyeget. Igen van meg lejjebb is, hajra! Ez a komment magaert beszel. Amig nem kepesek elfogadni az emberek a valosagot, addig ugyse lesz itt semmi se. Erröl beszltem. Köszönöm a valaszat.
Az tavalyi év utolsó előtti napján jelent meg a Tillig őszi újdonsága, a MÁV 1. osztályú Y kocsija (cikkszám: 16665), így a tavalyi évben két gyártó is piacra dobta a modellt. A Kühn több éves csúszással májusban jelentkezett a kocsival, rögtön 2 pályaszámmal, egyszeri…..