Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xabit

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a nap is a szokásos módon indul: House cseszegeti a jelöltjeit, és éppen azon szenvednek, hogy melyik esetet vállalják el, amikor House-ért jön a CIA, érdekes fordulat. Éppen csak arra van idő, hogy House bemondja a nyertes hetibeteg nevét, Foreman-re bízza az eset kivizsgálását…..
hogyvolt House 3x19 - Légy gyerek 2008.04.10 09:00:00
Ebben az epizódban senki nem a korához illően viselkedik (innen a cím, eredetiben Act Your Age), és a szokottnál többet operálnak érzelmi vonalon, de nem kell félni cunamitól, ez nem olyan sorozat. Ismét gyerek-hetibeteges sztori van, az ilyesmi mindig izgalmas, ráadásul most ketten is…..
Március elsejével közös megegyezéssel távozik Kálnoki Kis Attila a Ringier Sport Network tartalmi igazgatói és a Nemzeti Sport főszerkesztői pozíciójából – adott ki erről szűkszavú sajtóközleményt erről a cég vezetése.Az újság megbízott főszerkesztője a végleges…..
Zseniális vizuális elemekkel nyit az epizód: a kórház gusztustalan mennyiségű karácsonyi giccsben fürdik, többek közt egy akkora Betlehem van a hallban, amibe csövesek simán beköltöznének és még bulizni is lenne helyük benne, minden négyzetcentiméteren karácsonyi dekor…..