Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Santesor

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ázsiaivadkutya-kölykök születtek a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A hazai állatkertek közül egyedül Budapesten látható, Közép- és Dél-Ázsiában őshonos ragadozókat tavaly óta mutatja be a városligeti intézmény. A négy kölyök még március 18-án született, ám…..
Santesor 2009.04.09 19:48:07
Neki átlagos ember kell átlagos külsővel. Eldöntöttem hogy tudomásul veszem de  azt is hogy küzdök ahogy tudok. Egy évig ment a se veled se nélküled.  Elmondta hogy a külsőmmel sok gondja volt. Hát azzal nekem is ezáltal lökést adott hogy változtassak. A kép…..
Az előző bejegyzéshez:Látom, nem megy politikusainknak a matek. Segítek, jó? Kovácsék két gyerekkel saját tulajdonú lakásban élnek. Jelenleg mindkét szülő dolgozik, egyik nettó 130 ezer, a másik 150 ezres fizetést hoz (nagylelkű voltam, semmi minimálbér meg ápolónői…..
Santesor 2009.03.31 15:59:02
@Vakmacska: Igen, a XI. kerületi önkormányzat ilyen árakat kér tavaly szeptember óta:(
Úgy érzed, a bőröd folyton húzódik, a szúró, égő érzés már rendszeressé válik? Nem tudod mi az ami tényleg használ?   Lássuk az előzményeket:   A túlérzékeny bőrt érő irritációk hőérzetben és sűrűn jelentkező bőrpír formájában jelennek meg. Az…..
A NBC azzal kezdte a sajtóturnét, hogy hivatalosan is bejelentették az Office hatodik és a 30Rock negyedik évadát, valamint a Biggest Loser című fogyókúrás reality folytatását is, és nagyon pozitívan nyilatkoztak az össznézettségét tekintve nyomorult, de 18-49-ben egyelőre…..
Gyerekszoba Nem szomorú koszorú 2008.12.17 12:35:00
Karácsonyi posztjainkban adtunk már tippeket az ajándékozáshoz (olcsóbb és drágább kategóriában is), mutattunk pár olyan dekorelemet, amit gyerekkel együtt is el lehet készíteni. Remélhetően, azóta már meg is valósult néhány ötlet belőle, és egyre inkább karácsonyi díszbe…..
Én katolikus középiskolába jártam, így már azt is eredménynek könyvelem el, ha egy katolikus intézményben nem kötelező Cliff Richardot hallgatni, akire ismeretlen okból végtelenül gerjednek a katkók. A Névtelen Felháborodott Szülő nem ennyire megengedő, ő kiborult a Pázmány…..
Aki élt a kommunizmus alatt, nyilván senkit sem gyűlölt jobban a portásoknál, akik "állami" fülkéjükből tenyérbemászóbb fennhéjázással néztek a rendőröknél is. A rendszerváltáskor naiv voltam, például egész komolyan azt képzeltem, hogy első lépésként le…..
Víz nélkül is lehet mosni. Nem nekünk, mert ez még a jövő zenéje.Olvastam, hogy a víz nélküli mosógép kifejlesztésére már gőzerővel zajlanak a kutatások. Az alapötlet szerint gép műanyagszemcséket használ a kosz eltávolításához. Ha nem számoljuk a vízmelegítésre, a…..
Az alábbi történet tanulsága leginkább az, hogy olyan hűtőt kell venni, ami nem romlik el, mert ha már a baj megtörtént, akkor szinte teljesen hiába kapálózunk. Azért a 30 napon túli kínlódás a maga nemében elismerésre méltó, akinek volt már rosszabb, küldje el…..
Subba Szuperpuma: Spagetti Macs 2008.08.29 08:16:00
Ismerjétek meg Spagetti Macskát, aki spagettit eszik! Ebben eddig semmi különleges nincs akár még személyesen is ismerhettek ilyet, de Spagetti Macska más! Első médiaszereplése amivel felhívta magára a figyelmet egy amerikai műsorban volt, ahol a csúnya szavak kisípolására…..
Az alábbi történet sokakat érintő problémát vet fel, amit a jog elég nehézkesen kezel. Ki téríti meg az értékcsökkenést, ha egy épülő ház eltakarja a régi kilátást? Meg tudnak-e hiúsítani a lakók egy ilyen építkezést a szomszédságukban?   Kedves…..
Cserébe viszont az egész közös Magyar-Román Köztársaság(?) magyarul beszél. Legalábbis ez derül ki a Service Logistic International hómpédzsén, ahogy azt Karl Boro kiszúrta.Mit mondhatnék...? A trianoni "határ-újraértelmezés" mindenkinek másképp szúrja a szemét…..
Kinek áll ez érdekében? Több Naiv Ügyfél arra panaszkodott, hogy jó ideje képtelenség klipeket és más hülyeségeket nézegetni a UPC rabszolgáinak. Olvassák el alant ern0 beviagrázott tenyészcsődörrel fenyegető esetleírását, és írják meg, hogy tapasztaltak-e otthon…..
...avagy hogyan buktam be egy randit az Oscar miatt Vau, az élet nagy meglepetés. Főleg, ha van benne egy nő. Avagy sok. S ha még annál is több, akkor meg egy óriási meglepetés-zuhatag. Nem tudom, de nem is akarom utolérni a nôi gondolkodást, nem is akarom őket megérteni - hiszen…..
"Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt" - írta nekünk kedvenc Homárunk.  …..
Santesor 2008.03.19 14:21:02
Lassan két éve már, hogy eltávozott körünkből Magyarország kedvenc szexológusa, de hála az égnek úgy tűnik, szellemisége és öröksége még nem kopott ki teljesen a színes magazinok oldalairól. A Kiskegyedből kiemelt alábbi olvasói levél is őt idézi elénk, a szakszerű…..