Regisztráció Blogot indítok
Adatok
coog

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legyünk őszinték, megvan annak a diszkrét bája, mikoris az igen sajátosan beteges gondolatmenettel rendelkező szélső liberális önjelölt önjogvédők minden mondatban  rasszizmust, antiszemitizmust, nácizmust látva rendre megkövetelik a pc beszédet, (Ugye mindannyian emlékezünk…..
Prokontra Hómofób homók 2015.03.15 11:08:42
Egy  olasz magazinnak adott interjú alapján Domenico Dolce és Stefano Gabbana nem feltétlen hívei a melegházasságnak és az azonos neműek által történő gyereknevelésnek. Remélhetőleg a jogvédő libsi hordák mihamarabb lépéseket tesznek az újabb homofób megnyilvánulás…..
Prokontra Egy igazán rossz mondat 2015.02.28 02:35:26
GFG sokat vitatott kijelentései kapcsán saját bevallása szerint leváltott majd újra kinevezett L. S. rövid ám annál velősebb elmélkedésbe kezdett, melyben kifejtette, hogy ugyan hibát el lehet követni azonban az „egy családhoz” való tartozás, hovatovább a hűség és…..
Prokontra Dilettáns MNB 2015.02.27 17:56:27
Átalakulása óta folyamatosan a támadások középpontjában áll Matolcsy MNB-je, visszatérő érv a szakmaiatlanság és a túl sok feladat MNBhez rendelése. Némineműleg nehézkes lehet a MNBt támadóknak magyarázatot adni azon tényre, hogy egy sajtóhírek szerint 100 milliárd…..
Ha az egzisztenciális fenyegetés bűn, hovatovább egy újságíró esetében a sajtószabadság elleni támadás, akkor a szoclib firkászok miért tapsikolnak örömükben, mikoris Smicska politikai nézetük alapján szándékozik elbocsátani embereket? A nem szoclib elbocsátás…..
Simicska Lajos totális médiaháborút emlegetett csütörtökön, másnap aztán fel is pörögtek az események, aligha úgy, ahogy ő képzelte: a tulajdonos és a szerkesztőségek számára egyaránt váratlanul lemondott a Magyar Nemzet, a Hír TV és a Lánchíd Rádió majdnem teljes…..
Prokontra Sajátos értelmezés 2015.02.08 15:12:57
Szoclib körökben kitörő örömmel fogadták a BKKB döntését, mely szerint a legfüggetlenebb civil szervezetnél eszközölt házkutatás jogszerűtlen volt, kétség kívül viszonylagosan nehéz egy jogszerűtlenül beszerzett bizonyítékot felhasználni a későbbi eljárásokban, azonban…..
Mai nap, hacsak nem a hónap kétség kívül legmeglepőbb híre a Simicska Népszavában megjelent nyilatkozata és annak hatására (?) a Simicska érdekeltségébe tartozó médiabirodalom csúcsvezetőinek összehangolt le, illetve felmondása. A kétség kívül szórakoztató/szomorú…..
Prokontra Sajátos értelmezés 2015.02.07 10:24:14
Szoclib körökben kitörő örömmel fogadták a BKKB döntését, mely szerint a legfüggetlenebb civil szervezetnél eszközölt házkutatás jogszerűtlen volt, kétség kívül viszonylagosan nehéz egy jogszerűtlenül beszerzett bizonyítékot felhasználni a későbbi eljárásokban, azonban…..
Prokontra Az igazság minden eleme 2015.02.07 08:35:47
Napjaink legtöbbet szereplő „civil” szervezete és annak vezetője épp a legkülönbözőbb állami szerveket vádolja jogszerűtlenül begyűjtött adatok felhasználásával, nyilvánosságra hozatalával.   Állítólag a KEHI (!) az NNI lefoglalását (M.V. szerint ugye jogsértő volt…..