Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balv

36 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NagyKanál Jegyzőkönyv 2018.08.29 18:34:41
-Megadom a szót Elnök úrnak aki a portyáról frissen visszatért Udvarlómester és Humor Herold jelentésének elemzése után felmerült javaslatait fogja megosztani velünk. -Tisztelt egybe gyűltek! Szorít az idő, így a lényegre térek és két fontos javaslatot teszek az Általános Működési Feltételek…..
Szóval tele van a tököm azzal, hogy felmegyek a netre, és mindenhol ezzel találom szembe magam. A fészbúkon, a gyakorikérdéseken, a különféle szenny- és egyéb oldalak kommentszekciójában, a jutyúbon meg még a jó Isten tudja, hogy hány egyéb helyen. Sírnak a pasasok, hogy: - minden nő szemét…..
Balv 2018.06.22 19:35:50
Én pölö nem szoktam rinyálni, viszont ez egy igazi rinyálós írás. Bár jellemzően arra figyelek amit/akit keresek, így visszagondolva se tűnik fel a Facebookon meg jutyúbon egy ilyen nagy össznépi rinyaparti sem. Ezzel együtt tudom én, hogy egyik és másik oldalról is sok az inkorrekt hozzáállás és azt tapasztalom, hogy a férfiak felé dől a mérleg nyelve valamelyest, ha a köcsögséget tesszük fel. Naésaztán. Mindenki a saját történetének a főszereplője. Én arra figyelek mit keresek, a többivel nem foglalkozom, így bosszantani se tud. A megalkuvás is rossz tapasztalatot szülhet, ha lejjebb adja valaki csak hogy ne tartson soká a keresés. Persze, hogy átcsúszhat olyan is a szűrőn akinek nem kéne. Kire lehet mutogatni? Arra aki megcsinálta vagy arra aki hagyta?
Nomegaztán: ha ez egy ébresztőnek szánt írás, akkor jobb tudni, hogy hatástalan, mert akinek szól az nem a befogadó kategória. Egy ilyen palika se a fejéhez kapni, hogy húbazmeg, milyen hülye voltam eddig, nademajdmost!
Ráadásul: az írásból sugárzik az elkeseredettségből származó düh, ha esetleg épp normális férfit keresel akkor azok számára kifejezetten taszító egy ilyen megnyilvánulás. Ebben az esetben egy kéretlen jótanácsként azt javaslom vegyél egy nagy levegőt aztán azt nézd aki érdekel és hagyd figyelmen kívül aki nem még akkor is, ha az utóbbi egy nagyságrendekkel nagyobb csoport is (bár az ilyen kéretlen jótanácsnak is megvan az esélye, hogy pont az nem tudja hasznosítani akinek szól).
Balv 2018.06.22 19:39:26
@Gour: szerintem a minimum, hogy ezért a hozzászólásért felírsz magadnak egy pirospontot a margóra. :D
Balv 2018.06.22 19:43:38
@Pic: ez ugyanaz a tartalom, ami (sajnos) nem segít azokon akiknek szólna, a többiek meg tudják és így gondolkodnak, így csinálják.
1. Ha hónapok óta nem volt élő barátnőd Emmán és Marcsán kívül, akkor szállj magadba! Nem azért van, mert kicsi a farkad, (ez az első randi előtt egyébként sem derül ki), hanem mert képtelen vagy ismerkedni. Rossz a kommunikációd, helytelen az önértékelésed, tele vagy…..
NagyKanál Hamupipőke 2017.06.22 21:25:17
A mit Te látsz tudd, a másik oldalról máshogy esik reá a fény... Mert hiába leírom, hogy Angelin három nálam töltött estéjéből minden egyes alkalommal a néhány whisky elfogyasztása után megkezdett (és javarészt be is fejezettekről szól e fejezet) szexuális együttlétek kölcsönösen kielégülést hozó…..
Életünk párja (vagy pusztán ütvefúró üzemeltetésre vagy a nyányó kinyerésére irányuló ellenoldali végződtetés) keresése során írott vagy íratlan szabályok söra vonatkozhat a kereső (esetleg keresőképtelen...) felekre. Jelen iránymutatás szándékosan figyelmen kívül hagyja az etikai normákat a…..
NagyKanál Önzőség a köbön 2017.05.25 10:22:26
Annyira ubiszezon van, hogy ráérek csinálni egy közhelyriadó gyakorlatot - kezdtem írni ezt már kitudja mikor. Ubiszezon azóta nincs, csak kotrom elő még mindig ezeket a félig megírt tzikkeket, hogy aztán befejezve nyilvánosságra hozzam őket. A legutóbbi randi szinte szóra sem érdemes... Egy másik…..
NagyKanál PizzAnál 2017.05.24 23:36:17
A második alkalomra készültem Zitával, mikor is pizzát készítettem neki. Már az első alkalommal se tudom hogy miért maradt ki az anál, pedig már a találkozó előtt megbeszéltük, hogy ő azt nagyon szereti. Én még szűz voltam ebből a szempontból. Nem volt elöl a bakancslistán, de úgy voltam vele, hogy…..
Egész sokféle nővel találkoztam már, már akivel találkoztam... Mostan jöjjék egy olyan sztori, ami leginkább szomorú. Nem az én szemszögemből, nekem az volt benne a jó, hogy ezt csak kívülről szemlélhettem, nem kell benne legyek. Egy igazán jól megírt adatlap keltette fel a figyelmemet. (ateista…..
Balv 2017.05.24 01:31:34
@Kulics: Nem feltétlenül értek egyet. A nőtípushoz ugyan nincs köze, de én nem tilosban jártam és az ugyan nem derült ki, hogy meddig menne el, nem csak azért nem nyerhetett volna mert nem tud mivel keresztbe tenni. Gyorsan kopott, nem is próbálkozott. Szerintem ez veszélyes játék, mert ha emberére akad egy ilyen habitusú nő akkor könnyen nagyon pórul jár. A viszony az viszony, ha úgy kezdődik, akkor nincsen jogos követelés bármi egyébért és egy megfelelően határozott fél némileg mocskos moralitással ugyan, de nyugodtan menjen el a falig az elérni kívánt cél érdekében. Azért írtam felet, mert ez oda-vissza működik, egy fazon se rondítson bele a nő életébe. Nincsen joga hozzá neki se, a kölcsönösség szexi. Nem egyet és nem kettőt kellett jobb belátásra bírni már... A hülyékkel van a legnagyobb gond, akik fel sem fogják, hogy mibe keveredtek és miért kéne néma csendben leszegett fejjel menni tovább.
Stuvi Blog Ha szétcsúsztam... 2017.02.17 22:29:08
Kicsit eltűntem tudom, bocsánat, szánom-bánom, de összejöttek most a dolgok. Sokat repültem, keveset aludtam, szarul ettem és még egy kis magánéleti bizbasz is beköszöntött, mert hát miért is ne. Igaza volt öregapámnak, a baj mindig csőstül jön. Nézzük meg akkor azt, ha van egy ilyen elcseszett…..
Stuvi Blog Pár kapcsolat 2017.02.12 11:00:00
Mármint én, nem a többi stuvi. Nem általánosítok. Van itt mindenféle példa. Igazi pasifaló, örök próbálkozó, barátnő, menyasszony feleség, anyuka… Én speciel csak simán szingli. Nyilván rájöttetek már, hogy ennek az elviselhetetlen személyiségem az oka… :D Csak viccelek.…..
Balv 2017.02.13 17:00:15
@Leylandi: A lájkot köszönöm, elraktam. Felmerült bennem a kérdés (és persze válaszom is van rá), hogy miért állna bárki is a másik felett és mégis kit érdekel az olyan jelölt (aki ezáltal máris elveszti a jelölti státuszt), akinek az ajtaja előtt sorban állnak a szeretők péniszkópos vizsgálatra? Ha az ember párkapcsolatot keres akkor az egyenrangúság (nem szexuális értelemben, mert az másik téma) természetes és a skalpvadászok pedig kiesnek a célközönség soraiból, így nekik való megfelelési kényszer sem ütheti fel a fejét. Így máris okafogyott a miniszteres (vagy bármilyen egyéb) eszmefuttatás, hiszen azt nézzük amit keresünk, nem azt amit nem, ugye? A sok miniszterhez jelentkezőnek pedig ezúton is sok sikert kívánunk!
Balv 2017.02.15 23:18:12
@elemes: Nem.
Ez (is) egy olyan munkakör amit lehet élvezettel és lelkesedéssel csinálni, mert az embert a személyisége alkalmassá teszi a feladat elvégzésére. Vagyis ha fáradtan is érkezik haza, nem az álarcot kell levenni és akivel társnak választották egymást, annak nem a szenvedés és a másik elviselése jut a kapcsolatban. Ugye egy ilyen szerepet nem is kötelező felvállalni senkinek...
Balv 2017.02.17 22:20:51
@Leylandi: Amiket írtál azokkal teljes mértékben egyetértek általánosságban. Nagyon leegyszerűsítve a saját boldogságunkért szeretnénk a másikat boldognak látni, van értékünk a piacon és ezt jellemzően mindenki másképp materializálja.
Viszont onnan indultunk, hogy egy skalpgyűjtő valaki érzi magát felette állónak. Csakhogy olyan valaki nem árazhat be minket akitől nem is kértünk árajánlatot... ;) Ezért írtam, hogy az eszmefuttatás további része irreleváns.
Az más kérdés, hogy van akik úgy érzik magukat jól, ha sorba állnak az ajtó előtt filmszerepért. Mindenki magáért felel...
NagyKanál 51-es körzet 2016.09.19 12:01:12
De ez csak "becenév", egy csodás szombat estét takar és életkort jelöl. De nem ám olyan testet ami a szám alapján esetleg elképzeltetik. Finom és puha bőre volt, öröm volt megérinteni. Gyengéd szexet, szeretetteljes szeretkezést keresett. Megírtam neki mit szeretnék és sikert arattak a nézeteim. Azt…..
Kicsit korábbi történet ez, de az események súlyára való tekintettel ülepednie kellett... Bizonytalan egy dologban vagyok: hogy csak egy kortyot kaptam életem italából vagy megkapom az egész üveggel? Néhány hét lesz még, mire kiderül, de ha egyszer Őrá vágyom és igazán, akkor ennyi belefér, bőven…..
NagyKanál Fügekrémleves 2016.09.05 09:21:22
A fügét az ablakom alatt lévő fáról (bokorról?) szedem, 30 szemet körülbelül. Félbevágom őket miután megmostam és kanállal kivágom a húsukat egész a héjig, a hámozás valahogy nem jött be. Aztán öntök rá 3 dl rozét, szórok bele vaníliát, teszek két egész fahéjat és ha nem Neki készíteném, akkor mézet…..
NagyKanál Villanás 2016.08.12 11:11:50
Aztán együtt vártuk a tavaszt és a lényeddel megfűszerezted azt... Apró lépésekkel haladtunk, hogy kiderüljön van-e egymással dolgunk s ha igen, akkor mifélék... Nem elérhetetlen, de nincs is nyitva az ajtó, hogy bárki csak úgy belépjen rajta. Jól van ez így... Szeretném meghódítani. Szeretném,…..
NagyKanál Bond Age 2016.08.08 17:30:08
Épp fordultunk egyet Tihany előtt, áthúztuk a vásznat a másik oldalra (ebben azért a szél és a fordulás is sokat segített...) én pedig leültem kicsit, élveztem a suhanást. A csörlő mögöttem, rajta a kötél amivel az imént feszítettem meg a vitorlát most pedig itt fekszik mellettem szanaszét.…..
NagyKanál Szikra 2016.07.15 23:13:27
Mer' a lányoknak szüksége van faszikra. Mostanában volt szikra néhány alkalommal. Csak az a szikra aztán nem gyújtott be semmit. Tán rosszul választottam reagenst, nem tudom... Átbeszélt esték, élvezetes találkozások, betalált bókok, figyelmességek, jó szex. Én pedig (és kiemelve még előtte, hogy…..
NagyKanál Ő 2016.07.05 12:35:50
(Update: Nem) A nagyon nagy, Ő. Jött, megnéztük egymást, aztán kicseréltük a szívünket. (Update: Túl) Korán írom ezt a bejegyzést, de nem úgy értve, hogy 4-kor keltem... Mégis így érzek, (update: ha elhamarkodottan is, de) le merem írni, hogy mindig is rá vártam. Néhány nappal a megismerkedésünk…..
NagyKanál Már megint az ív... 2016.06.16 22:28:47
Ájj ájj ájj, leállunk, kamera állj, nem lesz ez így jó. Nem ezért jutottál túl a válogatáson, olvastad a forgatókönyvet is, akkor ne állj nekem ott szótlanul! Tudod hány közül lettél kiválasztva, ez itt nem a Barátok közt. Hogyan van a jelenet? Improvizálunk tudom, de nem néma csendet szeretnék! Rád…..
NagyKanál Mila 2016.06.12 16:01:48
Nemcsak a formás lábaidon akadt meg a szemem, ahogy ott ültél a bárpultnál és a kedvenc koktélodat iszogattad. Láthatóan kissé összerezzentél, ahogy végigsimítottam a hátad mikor elmentem mögötted és helyet foglaltam a kedvenc asztalomnál. Az illatom ott maradt Veled és tudtam, hogy egy pillanatra…..
NagyKanál Az Arc letilt 2016.06.10 21:52:44
Van itt valahol egy ilyen kutyámajom, aki morog mindenkire. Senki nem tiltott még le, de ő igen, ráadásul csupán megdicsértem a frappáns adatlapját (mert hogy olvasni tudok, nem egymást kerestük, az haut ziher), amit végül is megköszönt, meg azt is megkérdezte mit szeretnék azt' nyomott az x-re.…..
NagyKanál Mesék a listáról 2016.06.09 00:02:28
Mer' hogy biztos van ilyen lista, hogy milyen extrém dolgok történnek meg az emberrel keresgélés közben. Egyesek csak ismernek olyat, akinek van olyan ismerőse akinek van olyan barátja aki már halott olyanról, aki úgy járt hogy. És akkor ide sok minden jöhet. Az egyik ilyen tipikus sztori, hogy…..
Voltak elképzeléseim bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Az egyik volt közülük, hogy ha valaki ismeri a Forrást és a zenéjét (ha már az előzetesbe egy hangnyit se raktak belőle, például: Xibalba), esetleg még kedveli is őket, akkor máris sínen lehetünk. Szerencsére ezt is kihúzhatom a listáról,…..
NagyKanál Bizalmi kérdés 2016.05.16 17:23:55
Néha csodás érzés elolvadni kissé. Nem a nyálat csorgatva, illetve de, azonban mégsem úgy. Sokkal inkább találok izgatónak egy képet, ahol nem közönséges módon az elsődleges/másodlagos nemi jelleg a főszereplő, hanem némi ízléssel megáldva olyan alany látható, akinek van kisugárzása. Emeli a fényt,…..
NagyKanál Várakozás 2016.05.02 11:54:43
Ez egy újabb előkotort félig megírt tzikk, amelyet ezúton adok közre nemes egyszerűséggel jelöletlenül hozzáírva az azóta történt fejleményeket. Így egy időrendileg követhetetlen, néhány szófordulat esetében vicces és könnyed olvasmány következik, persze csak azok számára akik nem rökönyödnek meg a…..
NagyKanál Szexrandi 2016.04.25 11:57:13
Még tavaly előtt nyár elején egy leendő partneremmel beszélgettem éppen (igen, később ugyan, de volt szex), akit a mérsékeltebben (de korántsem elhanyagolható módon) szexcentrikus oldalon keresztül ismertem éppen megfele (de szépen hangzik, de hát most már le van írva) s mikor kérdeztem tőle, hogyan…..