Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bandi NL

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Folyóvidéken Valaki nagyon kovácsol valamit, mások meg építenek egy magas izét, magtárat vagy templomot, ki tudja, a szerkezet jelen állapotában legfeljebb bábszínháznak jó, se fala, se mennyezete csak szerkezete, az is fából. Mindenesetre akik melóznak, nem panaszkodnak, nincs az a károgás, ami…..
Mert most lehet :-) A kártyajátékok hagyományosan kiemelt helyet töltenek be a digitális játékok sorában - bármilyen platformról is van szó, villámgyorsan elkészülnek rá a klasszikus pasziánsz-, póker-, blackjack-, stb. feldolgozások A magyar kártya viszont, bármennyire is…..
Bandi NL 2012.05.21 14:14:56
Júniusban elindult már a 2.0 verzióval a Skype for Androidnál is a videóhívás szolgáltatás, de a támogatott készülékek listája olyan rövid volt, hogy tulajdonképpen nem is indult el. A 2.1-es változat megjelenésével párhuzamosan a lista bővült, 21 készülékről állítja a…..
Hétvégén megjelent egy poszt arról, hogy kis híján megőrültem egy vén Merci miatt, ami a sarkkörön épp csak innen lakik, és pár nappal korábban eladó volt az ebay aukciós portálon, konkrétan annak a német oldalán, s ez az eladó szempontjából hiba volt. Szerencsére a kocsinak csak az indulóára volt…..
Amióta 2008 februárjában a 82 éves Lider Maximo átadta politikai hatalma döntő hányadát öccsének, a hadseregtábornoki rendfokozatot viselő Raúlnak („csak” a pártvezetői és a katonai főparancsnoki beosztását tartotta meg), s amióta az akkor 77 éves vadiúj államfő…..
Pilu Álságos Index 2009.07.20 15:49:00
 Objektív újságírás nincs, nem volt, és soha nem is lesz. Eleve nincs objektív igazság, nincs emóció nélküli ember, ergo objektív vélemény sincs. Aki mást mond, az hazudik, vagy újságíró, de akkor is hazudik. Nem kell azt külön ecsetelni, hogy nem csak magának a…..
Három órát álltunk az M7-esen. Rosszabb is lehetett volna - sütött a nap, szinte már piknikhangulat volt, a vadkerítésen belül voltak akkora bokrok, amiket ki lehetett nevezni vécének, egyszóval senki sem panaszkodott és idegeskedett. Időnként jött egy rendőrautó a leállósávban…..
Bandi NL 2009.05.05 17:25:21
Mennyi sok jobbrol/leallosavban elozo, mast levillogo, vagy levillogot bunteto f@szkalap irogat be ide... es mind megvan gyozodve arrol, hogy o helyesen teszi/tette amit tett, csak mert eppen akkor nem jart arra egy motoros sem vagy eppen nem allt senki a leallosavban... csak szerencse kerdese! be kell tartani a KRESZ-t es kesz, akkor legalabb nagyjabol tudod, hogy mire szamithatsz a forgalom tobbi resztvevojetol
A huszadik század második felétől gombamód terjedő és növekvő multinacionális vállalatok sokféle műfajú és művészeti ágba sorolható alkotásnak szolgáltak ihlető erőként és helyszínként. Az egyszerre rémisztő, felháborító és nevetséges hangyaboly-munkakörülmények,…..
Bandi NL 2009.02.24 14:54:03
www.dilbert.com

ingyenes, naponta frissul, visszamenoleg vegig lehet porgetni jo par strip-et, stb

igaz, angolul van, nem mindig lehet vagni a poen lenyeget
Mandiner blog Diósgyőr vége 2009.02.24 07:01:00
 „1867. év végével a pénzügyminisztériumban azon terv érlelődött meg, miszerint egy kizárólag vassínek és hozzá való kapcsolószerek gyártására berendezett vasgyár létesíttessék.  Ennek folytán a Borsodmegyében feltárt barnaszén és vasércztelepek,…..
Bandi NL 2009.02.24 10:07:06
hogy a f@szba lehet eljutni egy lepesben Diosgyortol Trianonig?
autózz! Elég 25 köbcenti / fő? 2009.02.04 14:08:00
Hiányoltátok páran a motoros sztorikat, ez nyilván azért lehet, mert télen kevesebb őrült pattan nyeregbe, nincs szezonja a dolognak. Kivételek persze mindig akadnak. Onlydjz elmondása alapján a lenti képen látható robogó(cska) valószínűleg 50 köbcentis lehet, ami egy emberrel sem…..
Belsőség Az 5-ös BMW egy… 2008.12.10 05:45:30
  …káprázatosan jó sportlimuzin, erős motorral, kényelmes utastérrel, ami finoman, csendesen suhanva falja a kilométereket. …átkozott vacak, amely gyenge is, rángat is, kirázza a lelket, és még simán üldögélni benne is kínszenvedés. Mindkét, az aktuális…..
Általános sztrájk FerihegyenNem vagyunk hírblog, de a helyzet megoldásáig ez a post itt is látható marad. Lentebb a BA Zrt közleménye olvasható. A Repülőtéri Dolgozók és Szolgáltatók Szakszervezete (RDSZSZ) és a Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ) 2008. december…..
Bandi NL 2008.12.10 09:27:43
Mivel a Totalcar irodáját kezdte már elönteni a rengeteg miegymás, így ügyvezetőnk parancsára nagytakarítást tartottunk. Sok minden ment a szemétbe, de találtam néhány DV kazettát, amire gyorsan lecsaptam, archiválás célzattal. Az egyik kazettán tv-s Totalcar történelmének egy…..
Bandi NL 2008.11.27 13:16:54
Tuti tippek kezdő krachtúlélőknek   A címben feltett kérdésre tulajdonképpen van egy nagyon egyszerű válasz: amire mindig szükség lesz. Nem ez tehát a legalkalmasabb pillanat, hogy mindenféle felesleges luxusba, déltengeri üdülőbe vagy magyar infrastruktúrába öljük…..
Csütörtökön még azt írtam, hogy szerintem a helyzet elkeserítő. És az is biztos, hogy ez még messze nem a legrosszabb. Nézzük akkor, hogy mi is történt eddig. Az irányadó technológiai index (Nasdaq) két hét alatt elveszített értéke negyedét. Kik hozták össze ezt a buktát? A…..
Van viccesebb nácizós balos kultúrszamuráj Buda Péternél! Andrassew Iván csodálatos blogbejegyzésben gyalázkodik a Gyurcsány nyilvános hüppögéséről írott publicisztikám miatt. Ízelítő: "Remélem, hogy Szilyt is, Vidát is ágybavizeléssel bünteti majd az Isten,…..
Van aki féltéglával harcol a kutyapiszok ellen, Westchesteréknél inkább a vizuális sokkolás módszeréhez nyúltak a backdoor üzengetők. Gyengébb gyomrú olvasóink kedvéért a fenti kép folytatását hajtás után láthatják. Tényleg nem olyan nehéz összeszedni és kidobni a…..
Bandi NL 2008.10.06 11:46:16
szaporito: akkor miaf@sznak tartasz kutyat, ha napi 15 perced van ra?
Révbe jutottam, vagy mi. Nincs autóvásárlási igényem, illetve több autóm van a kelleténél. Ez már szinte maga a Zen: nem kell semmi. Na jó, egy igazi buddhista ugyanezt akkor is ki tudja jelenteni, ha nincs is semmije, nekem meg van egy Tehenem, egy Mazdám, egy VMaxom, és jövőre lesz…..
Mandiner blog Európa Salzburgja 2008.07.15 07:01:00
A napokban a mediterrán hangulatok városában, vagy ahogy az egyik innen elszármazott, nem túl okos közjogi méltóságunk nevezte, Európa leendő Salzburgjában, Pécsett jártunk. Utunk célja konkrétan az ivás volt, de ha már ott voltunk, körbenéztünk egy kicsit a 2010-es Európai…..
Appleblog Újabb iPhone-mentes nap 2008.07.14 13:58:00
Tudom, tartottam már egy iPhone-mentes napot, de úgy tűnik, újra meg kell tennem. Megint besokalltam az iPhone-os hírekből, sehol a láthatáron egy Macbook frissítés, vagy egy forradalmi citeraprogram GarageBand alá, de még egy nyamvadt hupilila iPod sem. Pedig lenne hír még bőven.…..
Bandi NL 2008.07.14 14:27:00
Mindenkinek kijár a pihenés, az Appleblog sem kivétel ez alól. A jövő hét elején ismét jelentkezem soha nem hallott, hallatlan, eszméletlen friss hírekkel, újdonságokkal az Apple háza tájáról. Ez biztos. Addig viszont nyaralás...
Rég meg kellett volna ezt már írni, de tologattuk, halogattuk. Viszont tegnap megint az RTL honlapján legelésztem, amikor beleütköztem a Fábry-show beharangozójába, előzetesébe, kattintson tovább. Hihetetlen, hogyha az ember az RTL honlapján olvasható egy mondatnál többet…..
Bandi NL 2008.06.27 09:24:33
Szerintem az RTL honlapja ugy, ahogy van, sz@r. Kb nulla feltoltott video van, a Heti hetes egyes reszeibol (tudom, komcsi vagyok) kb 3x3 perc van feltoltve, cserebe viszont olyan lassu, hogy semmilyen webeleressel nem nezheto rendesen.. Ilyen szempontbol a TV2 sokkal-sokkal jobb, rengeteg sajat gyartasu musoruk (Joban-rosszban, Hal a tortan, Tenyek, etc) megnezheto, teljesen elfogadhato sebeseggel / minosegben.
Tudjuk, hogy hiányzott mindenkinek a Subba (L) iWiW. Képzeljétek, egy páran már a saját haverjukat küldték be hogy legyen ma is válogatás. Gyönyörű és tehetséges emberek, csak most, csak nektek. - Szent Biblia - Mint két tojás- Szabadíts fel- Bütyök- Tortám-…..
Bandi NL 2008.06.13 11:54:52