Regisztráció Blogot indítok
Adatok
János Szeitz

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy olvasónk hívta fel rá a figyelmet, hogy az Amerikai fater (American Dad) legutóbbi részében nem másról beszélnek a szereplők, mint Soros Györgyről. Az epizódban valahol 4 perc 20 másodpercnél kell keresni azt a részt, amikor Stan próbálja nyugtatgatni Francine-t. Itt a következő párbeszéd zajlik…..
János Szeitz 2018.02.14 09:56:40
@Ballib Cenzúrázók Réme 10: Fura rém ön uram, de arra azért jó, hogy az írásodon mosolyogjon az ember. Mosolyogni, derülni pedig jó!!
Soha nem szűnő, konfliktusokkal terhes erőfeszítésekre kell készülni, ha fenn akar a magyarság maradni. Ágálhatunk az emigránsok, köztük a kifejezett menekültek, no meg a feltehetően közöttük rejtőzködő radikális iszlám ügynökök ellen, de egy akkora méretű népvándorlást, mint amekkora már ma is…..
:::Juci világa::: Síp utca 2012.08.11 17:43:00
A Síp utca története sokban hasonlít a Kazinczyéhoz: zsákutcaként indult, később pedig főként a zsidó közéletben játszott fontos szerepet (ma is itt találhatók a Hitközség irodái). Már az 1700-as évek közepén létezett, előbb az itteni Vademberhez fogadó után Wildmann…..