Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wiirgonc

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt van itt egy jó kis cumó: a WiiScrubber. Lényege a következő: Betömöriti a játék iso-kat úgy, hogy az isok végén levő szemetet, amit a 4,7 giga kitöltéséért felelős, egyszerűen kihagyja (vagy átkódolja, ezt nem tom pontosan). Mindenesetre vannak játékok, amik így akár 280…..
A blog pályafutása során rengeteg olyan videót, fotót kaptunk, amelyeken egy vagy több kislány mutogatja a nuniját pályaudvarokon, vonatokon, vonatok közelében. Az ilyeneket soha nem fogjuk publikálni, úgyhogy ne is küldjetek:) De az alábbi fotót és linket azért tesszük ki, mert a…..
Vagy mégsem? Isti az ellenkezőjét állítja. Aki esetleg olyan szerelvényen utazik, ahol a Budaber Kft. takarít és jura kor beli dzsuvát talál pls dobjon fotókat, vonatszámot miegymást. Szia, én csak egy képet szeretnék küldeni neked, a MÁV tisztíságával kapcsolatban. "Az…..
wiigames King of clubs PAL wii 2008.02.22 17:15:58
No srácok, ha már kificamodott a vállatok a wii sports golfjától, netán a tiger woods 08 következtében, itt a legújabb műremek wii-re, egy idióta minigolf játék. A grafika és a törtnések több, mint viccesek, és akinek kölyke van, oda aztán kötelező. Könnyű az irányítás,…..
Újabb harcolós game, olyan friss, hogy még meleg. Senkit nem akarok rábeszélni, nekem nem jött be a stílusa, de van aki forrón szereti. pár momentum a játékmenetről kedvcsinálóként, vagy kedvrontóként: megaup:…..
wiigames Óhaj sóhaj 2008.02.21 18:56:04
Organizáltan, ennek a postnak a kommentjeiben várom, milyen linkeket látnátok szívesen. Hamarosan jönnek cheatek (na jó, tippek trükkök, cheatekkel már nem nagyon találkozom), játékleírások is,  csak nem látszom ki a melóból. Azért napi egy post erejéig megpróbálom magam…..
No ez egy érdekes darab, szintén a kemény bunyók kedvelőinek. Bevallom, én a verekedős játékokat kedvelem a legjobban wii-n, igaz a pankráció távol áll tőlem, de azért adtam a srácnak egy esélyt, hátha megüti a mércét. Megütötte. Többször is. A grafika teljesen korrekt, az…..
Ím itt van sokak kedvence Sonic, aki ebben a Wii játékban is bemutatja, hogy van olyan faszagyerek, mint Mario. Ez a játék nem a wii konzol legjobbja, de azért egy próbát megér. Egyébiránt a gamma csépelős versenyzős stílusú, akinek ez a fétise, tuti örömét leli majd benne.A…..
A várva várt 3. rész megérkezett wii-re PAL verzióban is. Mi a különbség? 50-nel több karakter, feljavított grafika, és a végre valahára eltüntetett kurzoros irányítás.Update*Meg még mennyi minden! Nagyon súlyos lett a játék! Könnyebb teleportálni, eszméletlen dinamikus a…..
No a Wii megszerzése nem volt egy egyszerű folyamat. Világéletemben elég spúr voltam, így most is hosszas böngészés után találtam meg a nekem megfelelő árat. Reklám nélkül az egyik apróhirdetési siteon futottam bele a nekem tetsző 55ezres árba, melyben benne foglaltatott a chip…..
wiigames Üdv a blogon! 2008.02.07 10:11:00
C'est la Wii, mondá a félművelt görög, mikor először vette kezébe a wii remote formás testét.Én, bevallom férfiasan, világéletemben konzolos voltam, valahogy sosem volt esetem a billentyűzettel meg egérrel playing. Valamikor az elektor kalandorok korában vettem az első…..