Regisztráció Blogot indítok
Adatok
captain.drake

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog 52% 2010.04.12 00:10:00
  A Mandiner Fidesz-főhadiszálláshoz rendelt tudósítója az alábbiakról tudósított 10:00 kürül:   A Fidesznél a VIP-váróban négy tévén négy csatorna adása megy, négy csoportban nézik a zemberek (igaz, ezek VIP-zemberek), hogy örülnek például a Jobbiknál. A…..
Szálka Fishing on Orfű 2008.03.19 21:42:00
Mivé fajulhat egy ártalmatlannak tűnő baráti peca, ha a horgász lelke mélyén még csalizás közben sem biztos benne, nem lett volna-e jobb csukázás helyett danceclubba menni...  A konvenciótáncokat látszólag szívből megvető és legendásan jófej hírében álló Rátgéber…..
A halászok már évekkel ezelőtt megkezdték a tengerfenék élővilágának szisztematikus kiirtását - állítja az amerikai Marine Conservation Biology Institute. Állításuknak igen szemléletes vizuális muníciót ad, hogy a nagyüzemi gereblyézés technikai csúcsának…..
Szálka Hűbéresnek lenni jó 2008.02.06 16:23:00
Évtizedek óta remegő térdekkel térnek be honfitársaink a dalmát korzók karlovackoje-ponyvás kerthelységeibe, mert egymás kezét szorongatva arra várnak, hogy az étlapon a svéd, baszk és ógörög nyelvű menük után feltűnjön végre a magyar "étlap" szó. Ezt is…..