Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tszabo

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hölgy tollából ered a következő kis szösszenet, ami a tipikus férfi társkereső hibákat veszi sorra. Személyes élményei átsütnek szavain, nem kezdő onlány! Érdemes minden pasinak átolvasni és elkerülni a következő sablonokat:Tanulmányt lehetne írni erről a…..
Ismét lecsapott a gyilkos ötforintos: most kaptam egy levelet Octaviától, a Naiv Ügyféltől, aki 1995-re 2000-et adott a pizzafutárnak. A futár ezután - valószínűleg, mert az akciót senki se látta - leszakította a névkártyáját a levélszekrényéről, bosszúból. Íme a…..
tszabo 2009.09.22 21:22:41
@mityu: 1. nem járok busszal. 2. Belegondolok a pizzafutár helyzetébe és ha én este 10-kor bárkinek kaját vinnék, annak súlyos anyagi oka lenne. Gondolom ő sem a jó társaság miatt hordja még éjjel is a kaját. Tehát valószínűleg azért csinálja azt a melót, mert rá van szorulva. Szóval beelgondolva szerencsétlen helyzetébe a futárnak emberségből, együttérzésből és mert 200 Ft nem vág földhöz én adnék borravalót. de én ilyen vagyok. Ott segítek ahol tudok...
Melyik az a hely Budapesten, ahol a belépéshez nevet, címet, telefonszámot és mailcímet kérnek, majd le is fotózzák az embert, miközben minden be van kamerázva? Naná, hogy egy squashklub. Vérbeli titkosszolgálati sportsztori, arcképes adatbázissal színesítve, a hajtás után. Ezen…..
Na, megtörtént a hivatalos bejelentés. Nem tudom, hogy Angelday tegnapi posztjának van-e köze hozzá, hogy a T-Mobile végül mégis a 22-i premier előtt leközölte az árakat (A T sajtóosztálya szerint nincs), mert ugye eredetileg úgy tudtuk, csak csütörtökön derül ki, hogy mi a…..
Subba Öregek vagyunk mi már ehhez 2008.06.10 12:20:00
Most döbbentünk rá, hogy lemaradtunk valami nagyon fontos fejleményről rocker-vonalon. Hol vannak ma már a farmerdzsekis, kannásboros, póverzsófis, szimatszatyros rockercsávók? A metroszexualitás (vagy mi) a jelek szerint teret hódít az amígaföldkerek táborban is...
Bruhaha, az alanti vérfagyasztó sztoriban az a legviccesebb, hogy a megalázott utas pont ahhoz a Regőczi Miklóshoz, a BKV kommunikációs és értékesítési vezérigazgató-helyetteséhez fordul, aki annyira torz gondolkodású alak, hogy nemrég még a kar nélküli embert baszkuráló…..
Hová tűnt a Jericho? A sorozatjunkie egyik olvasója ment utána a történetnek, és addig küldözgette az leveleket a csatornának (örüljenek, hogy nem mogyoróval szórta be a székházat), mire válasz jött: hazánk egyik kereskedelmi tévéje nem adja tovább a Jericho című sorozatot,…..