Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bubóbácsi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki ma mozizni akar, az készítse be pattogatott kukoricát és egyebeket, mert lesz mit nézni, bár a fajsúlyosabb filmek közben nem szoktunk chipset tömni az orcába, de ez részletkérdés. Időrendi sorrendben az első, amivel összefuthatunk, az a Feldobott kő lesz. Jó kedvre nem fog…..
comment:com Hoff a kurva 2006.11.04 13:01:00
Kurválkodással lehet igazán nagy pénzt keresni, csak a szórakoztatóiparban ezt nem így hívják, hanem haknizásnak, pedig színtiszta szopásról van szó, higgyenek nekünk. David Hasselhoff, a bajor háziasszonyok nagy kedvence és az ún. futballista frizura egyik élharcosa még a…..
comment:com A Tv2 ráfaragott 2006.11.04 20:54:00
A rettegés arénája megy a Tv2-n. Nem a Vörösmarty térről mentek át a tüntetők randalírozni a BS-be (bruhaha), csak elindult az amerikai akciófilm. Tom Clancy poszthidegháborús kémsztorija a budapesti zavargások, és még inkább a Megatánc helyett. A csatorna utcai harcokra…..
A Színes Bulvár Lap szerint két millióan látták csütörtök este Antal Imre visszatérését, és az RTL Klub már újabb részeket rendelt meg a Szeszélyesből. A kétmillió az az AGB Nielsen statisztikai adatai szerint csak 1881 401, de az igaz, hogy a kiemelkedő nézettség miatt a…..