Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beatabujdoso

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Red Bull Pilvaker, a Szavak Forradalma... ... a szlogen, ami egyre több embernek cseng ismerősen, nem hiába fél óra alatt elkelt az összes jegy mindkét előadásra. De mi ez az őrület, miért akar hirtelen ennyi ember az Erkel Színházba menni március 15-én? Mi is az a Pilvaker? Mi történt tegnap este…..
Nem számítok friss fesztiválozónak, több alkalommal is részt vettem már nagyszabású rendezvényeken. Általában, ha kilátogattam egyre, akkor egész héten maradtam. Hét év fesztiválozás után viszont úgy döntöttem, itt az ideje, hogy megnézzem, mit is tud a Sziget – ugyan most…..
A Sziget Fesztivál szervezői még alig tértek magukhoz a pénteki nap sikerességétől, amikor is 90 ezren buliztak a Hajógyári-szigeten, egyből jött a következő: a szombati napon ismét kikerült a sold…..
Idén már 23. alkalommal rendezik meg a Sziget Fesztivált, és ha jót akarsz magadnak, Te is részt veszel rajta. Az évek során rengeteg élménnyel gazdagodtam már a fesztiválok során. Egyre inkább úgy érzem, hogy ezek nem azok az emlékek, amelyek bárhol megtörténhetnének…..
Demokrata források azt rebesgetik, hogy Hillary Clinton most vasárnap a Twitteren keresztül bejelenti, hogy a bejelentkezik a demokrata elnökjelöltségért. A volt First Lady 2008-ban Barack Obama ellen már harcba szállt a jelöltségért, de akkor kudarcot vallott. Most azonban a jelek…..
Február során bejárta a sajtót az új koncepció, amely a corvinusos identitást hivatott kifejezni. Utánajártam, mi állt a döntés hátterében, és ennek során Görög Mihály rektorhelyettes urat is megkérdeztem. A tavalyi évben a Corvinus a Magyar Képzőművészeti Egyetem…..
„A vidék teljes halál” – mesélte Palotai Zsolt egy interjúban. Ő, mint DJ teljesen más szemmel látja a jelenlegi buli helyzetet. Kijelentésével arra utalt, hogy a fővároson kívül már alig maradtak fiatalok, sokan elvándoroltak. Több mint huszonöt éves pályafutása során…..