Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schzücscheschz

153 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
From: Steel Gym Date: 2010/02/16 Subject: Steel Klubtagság To: Hegedűs Dezső Tisztelt Hegedűs Dezső! 2010. feb. 15.-én írt Panaszkönyv-i bejegyzést a kollegina nem tudja elolvasni ,és én sem ,sajnos. E-mail-ben kért válazst ,én is kérem ,hogy E-mail-ben is irja le a panaszt…..
Dezsőmail Subject: HDz TalkSaw 2010.02.12 10:12:00
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/01/24 Subject: HDz TalkSaw To: mail@undr969 Tiszelt UnDR Rádió 96.9! A minap hangoltam Rátok és rögtön megtetszett, hogy a Kistehéntől a Cinnamon Chasersig mindent játszotok (bár utóbbi nekem már túl technó), viszont feltűnt, hogy szinte semmi…..
ma kiírt a gépem egy olyat h a a windows nem találja a problémát.majd a azt: a probléma megoldódott!de ma rá kellett jönnöm h más oprendszerek sem jobbak:             hihetetlen milyen mélységekben szárnyalok a…..
 a tegnap este minősíthetetlenné tett... még sms-t se irtam pedig az inger meg volt de erő nem. pofonon még nem mosolyogtam ilyen jót, kiváncsi vagyok ma mik lesznek a visszhangok a többiektől... és a pulcsim még nem ért haza, illetve csak az ajtot tévesztette el...
 " A szív érveit az ész nem ismeri. " Blaise Pascal..
ennyi idő kell a "nincs kedved feljönni"-től eljutni a "nem"-igvajon forditva is ennyi idő kell? ..
  So we're alone again I wish it were over We seem to never end Only get closer to the point where I can take no more The clouds in your eyes Down your face they pour Won't you be the new one Burn to shine I take the blue ones every time Walk me down your broken line All you have to…..
hiányzik a weegscharock ..
 http://store.liverpoolfc.tv/products/footballkit/awaykit/torres-el-nino-boxed-shirt/pid-29358 meg egy kis zene:  ..
 hát ennyi, faszul játszom mert csak belövöm illetve nagyképű vagyok. a tegnapi nap tanulságai a csocsó jáékommal kapcsolatban.....
Szonda kéne a telómra ezt már rég tudom:) ..
Hát elég mozgalmas hét volt, de jól végződött minden tekintetben, reméljük a folytatás is hasonló lesz! ..
na ien egy jo osztálytali. igen még a kis közjáték is szükséges volt:) na meg utána a kellemesen elfogyasztott alkohol mennyiség.mellesleg ezer éve nem jöttem haza buliból kocsival, ez meg is látszott az állapotomon itthon:) ..
Schzücscheschz cyberjátszótere 2009.09.03 22:34:00
A SZIN király volt, de jó újra itthon és szeretem Pestet :)   ..
jujj mik vannak ki érti ezt? szalányos békön? na de komolyan sose fogom megérteni h működik a világ:) mindenesetre van amit ki kell bekkelni, és van amikor csak úszol az óceánban... egy betegség után egy szentessel visszatérni az alkoholisták közé nem rossz kezdés…..
most h nézem az mtv world stage-n a killers koncertet annyira a tavalyi jut eszembe h mennyire jo volt... remélem nem soká újra..