Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szivi1

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Szeretnéd magad jól érezni, Szépfiú?” – kérdezi valaki váratlanul, miközben végigsimítja a vállamat. Odapillantok. Igényesen megkomponált dekoltázs, kihívó ruha, neccharisnya, végtelenül hosszú tűsarok. Az erős smink alatt valahol szép arcú nő mosolyog…..
Aradi Tibor rovata Jelentés Tegnap este az Övön alul című előadás ment a Mikroszkópon – stop – Telt ház volt – stop – A közönség kiváló volt, jól szórakozott és elégedetten távozott – stop – Erre mondják, hogy sikeres előadás – stop…..
Aradi Tibor rovata Hadházias ízek Tegnap meglátogattam Hadházi Lacit. Elvileg egy műsor próbájának céljából mentem, de hamar előkerült egy konyakos üveg és két szivar. Pöfékeltünk, ittunk és olvastuk az új jeleneteket. Egy hatalmas szívű, tehetséges ember látott…..
A Színházak Éjszakáján, vagyis március 31-én este fél tizenegykor az MR1-Kossuth Rádióban havonta jelentkező Kabaréklub című műsorát rögzítik a Mikroszkóp Színpadon. A színház világának tematikájára épülő kabaré színészekről, rendezőkről, színházba járó…..
Mihez kezdjek szombat éjszaka, ha már unom a tévét, a zsúfolt bárokat és túl hangos zenét? Március utolsó napján egyszerű lesz a válasz: irány a Mikroszkóp Színpad! Vacsora után egy jó kis kabaré, rengeteg jelenettel, humorral, poénnal. Én biztos megyek. Ki tart velem?   A…..
Kezdjük ott, hogy van két erdélyi srác, akik Szomszédnéninek nevezik magukat. Bon-bon díjas, népszerű humoristák, akik szorgalommal, tehetséggel és fáradtságos munkával érik el sikereiket. No, és persze fenyegetéssel. Most például a Mikroszkóp Színpadra törtek be, hogy…..
szivi1 2012.03.16 15:38:22
A jövő elkezdődött. A fenti mondat ismerős lehet valahonnan. Persze, honnan is lopjunk kezdő gondolatot a politikai kabaré megújulásáról tudósítva, ha nem a politikai kommunikációból, nemde?! Történt ugyanis, hogy remek művészek maroknyi csapata és persze a Mikroszkóp Színpad…..
Nem egészen két hét múlva, március 2-án lesz a bemutatója a Maguk akarták – Nem kívánságműsor című előadásnak, ami az első a megújult Mikroszkóp Színpad tervezett repertoárjából. Mit várhat a közönség egy mai, aktuális politikai kabarétól? Egyáltalán van-e rá…..
Az ÓVÁS! Egyesület kiáll a Kultiplex művelődési központ megmaradásáért küzdő civilek mellett. Amellett, hogy a Kultiplex valószínűleg az egyik utolsó, 30-as évekbeli Bauhaus épület, amely évtizedek óta fontos kulturális szerepet tölt be, megőrzése közösségi szempontból…..