Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kriszta Jankovits

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nap legkevésbé meglepő híre, miszerint Tatár Csilla lesz a köztévé március 15-én induló bulvártévéjének az arca. A Petőfi TV az m2 adásán jelentkezik majd este, mert ugye napközben gyerekműsorok mennek rajta. Tatár Csilla ráadásul a Bors infói szerint A Dal után menten…..
Kriszta Jankovits 2015.03.11 06:43:58
:)
Újabb két műsorvezetőt mutatott be a köztévé a március 15-én induló Petőfi tévéről, ami ugye NEM bulvártévé lesz, hanem fiatalos, lendületes adó, kurrens, menő tartalommal, tán még hipszterek is lesznek rajta meg Scooter. Tegnap Tatár Csillát és Kerekes Pétert láthattuk,…..
Fotó: facebook.com/elnokok | butorvasalat.com Főnöki estére számíthatunk Csöndör László, és Karácson Tamás párosától, elnöki nevükön Diaztól és Fluortól. Akik március 12-én végre az Akváriumban is színpadra hozzák nekünk a Wellhello produkciót. A budapesti hölgyek…..
Kriszta Jankovits 2015.03.02 18:15:02
Fotó: Kászon Tamás Odett a májusi teraszos koncert után, ismét fellép a pesti fiatalok egyik legkedveltebb buli helyén, az A38 hajón. Bár nyáron még fent, ezúttal két szinttel lejjebb a hajó belsejében fog mikrofont ragadni. Karácsony előtt új klippel jelentkezett, Csendidő…..
Kriszta Jankovits 2015.02.05 15:24:15