Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Patonay Péter

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
#485 Az isiben, kémia órákon általában a vasnál (26. elem a 120-ból) elfogy a lendület, az utána következő elemek pedig kb. annyira ismertek, mint tetszőleges magyar kormányban az oktatási ombudsman. Azok a telepi vagányok, akik a biciklitárolóban szopatják a karika fülbevalós…..
(kép forrása) Ezen a hétvégén megszerezte a Jobbik az első egyéni képviselői mandátumát a Parlamentben a tapolcai időközi választáson.  Ez egy igen szomorú hír Magyarország számára, hiszen egy szélsőjobboldali gyökerű, alapjaiban nyugatellenes párt nem szerencsés, hogy…..
Patonay Péter 2015.04.19 20:30:35
@Jules Verne: Igazad van, ne olvass!
Ismételd csak a mantráid!
Az biztosan segít!
Patonay Péter 2015.04.19 20:31:25
@Jules Verne: Tamás Gáspár Miklós és sok más elemző által előadott siránkozás és szitkozódás, hogy mekkora baj van most, mennyire mélyen van az ország, hogy lám ilyen sikeresek lehetnek a fasiszták - mindez nemhogy alternatívát nem nyújt a Jobbikkal szemben, de kifejezetten megerősíti azt!
Most egy fasisztának kikiáltott pártnak sikerült legközelebb kerülnie a leszakadó térségek lakosságához. Széles rétegeket sikerült megszólítaniuk sokkal valóságosabb és hitelesebb társadalmi párbeszéddel, mint amilyet a többi parlamenti pártnál tapasztalhatunk. Ez nem a Jobbik sikere, hanem a Jobbikon kívüli ellenzék kudarca!
Az a végtelen szomorú, hogy ha a többi párt nem érti meg a Jobbik sikerének hátterét és nem tud váltani, akkor országos szinten is könnyen úgy alulmaradhatnak 2018-ban, mint most az időközi választásokon Tapolcán.
Patonay Péter 2015.04.19 20:08:48
@Jules Verne: Rendkívül higgadt és mértéktartó elemzés a Jobbikról:
www.szelsokozep.com/cikk/681-lehet-mas-a-jobbik
A Simicska-Orbán konfliktus nem a pénzről szól, hanem a hatalomról, s a befolyásról. A Fideszt ketten építették fel, Orbán és Simicska. Pontosabban, a mai Fideszt, azt, ahogyan ez a világ működik, azt ők ketten építették fel. Ketten is hordják szét, egyébként.  1998 és…..
Patonay Péter 2015.02.07 11:46:19
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
Jó a párhuzam!
Orbán is legalább annyira jól érzi a társadalom hangulatát és gondolkodási sémáit, mint Kádár érezte anno.
Kádár a nép lelkének érzékeny pontjaira sikeresen ráhangolódva vezette az országot 32 évig.
Orbán felismerte, hogy a kádári technikákat elsajátítva, évtizedekig hatalomban lehet maradni, ennyiben másolja Kádár logikáját.
Patonay Péter 2015.02.07 11:49:12
@maxval bircaman szerkesztő:
Simicska eddig is pénzelte a baloldalt!
Nem lesz itt semmi probléma, simán mögé fognak állni a balosok.