Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ny-afi

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Despota!   Állást keresek, szakmámnál fogva kénytelen vagyok a közszféra állásajánlatai között is kutakodni. Csak érdekességképpen írom (azt sajnos nem várom már, hogy ettől bármi is megváltozik), hogy most éppen egy olyan állást szeretnék megpályázni, ahol…..
ny-afi 2010.01.26 12:40:11
@Strici: nekem is volt olyan cég aki visszaküldött minden dokumentumot.
Van ez a több milliárd dolláros, mozgó reklámfelület, amit ugyebár száguldó cirkusznak hívnak azok, akik hálóőrt mondanak kapus helyett. A forma-1. Most vasárnap például csak azért nem állt le a közvetítés, mert ugye vannak az aláírt szponzori szerződések, és ha már nem a…..
  Eddig nem írtunk a Provident reklámokról, mert túlzottan magas labda: ostoba, gusztustalan és kész. Most viszont addig húzogatták a nagy magyar oroszlán bajuszát, míg az felugrott, és elment egészen a gonosz székházáig és ott tüntetett. A gyorskölcsönös pedig,…..
ny-afi 2009.02.19 08:24:25
@fckyou2: persze ezt én is értem de visza fizetés szempontjábol szerintem ez a mérvado.(nekem legalább is)mert igy sokkal érthetöbb lenne, ha az emberek beszoroznák a részleteket és eldöntenék hogy be tudják e vállalni.
ny-afi 2009.02.19 08:32:46
@Hakkar: mélységesen egyetértek. én még hozzá tenném hogy nöként ha van gyereked azért nem vesznek fel ha nincs akkor meg azért mert elfogsz menni szülni.....
Napi marhaság Karsai te ökör! 2009.02.17 09:15:00
Már az előző posztban is megemlékeztem a felelőtlen hitelfelvevőkről, de amit most hallottam, az ismét kiverte a biztosítékot.Eddig sem volt kétségem a felől, hogy Karsai József képviselő fejében valami nincs teljesen rendjén, az Indexen látott videó (itt) csak még jobban…..
ny-afi 2009.02.17 13:37:02
@scsaba1: vagy ugyan ez a kőműves most a tetves ho miatt nem tud dolgozni olvadásig. és addig nem is keres....
ny-afi 2009.02.17 13:46:24
@scsaba1:
"A Providentnél nem kérdezősködnek, kimegy az ügynök, viszi a pénzt, látod a _heti_ törlesztőrészletet, gondolom számológép csak akad: ki lehet számolni a havi törlesztőrészletet is, ill. azt is, hogy a legvégre mennyit fogsz visszafizetni. Ennyi..."


ahh számolo gép sem kell mert leirják a szerzödésbe a végöszeget is csak a számokat kell ismerni.
comment:com Megbukott a Cápák 2008.10.16 12:14:00
Már áldozata is van a Tv2 őszi rohamának. Mármint a Tv2 oldalán. Az augusztus végén indított Cápák című vetélkedőt a csatorna ma szépen csendben levette a műsorról, fél hat előtt öt perccel már a Szellemekkel suttogó első epizódját ismétlik. Persze a kudarc nem meglepő,…..
ny-afi 2008.10.16 12:54:04
 Két láda üres üveggel haladtam bevásárolni a közelünkben újonan megnyitott Aldi áruházba. Szeretek vásárolni, meg alapból kíváncsi is vagyok. A bolt előtt álló biztonsági őrtől megkérdeztem, hol lehet az üveget visszaváltani, mire azt mondta sehol, és semmilyen…..
LP kárán most ingyen megtanulhatják, hogy sikeres ember év végén nem vesz autót, mert két hét múlva random felemelik a kötelező biztosítása díját, illetve az új ügyfél kedvezményeit is bebukja: Történt velem tavaly decemberben, hogy megvettem első autómat. Kiderült (a CLB…..