Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hippiegirl

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hippielife Hello Hippies! 2015.05.23 15:42:41
  Úgy gondoltam blogot indítok mert az szupertrendy meg szupi szuper meg ilyenek. Mi lesz itt? Nem tudom,az sem biztos,hogy két bejegyzésnél többet megér a fellángolás,de egyszer élünk ripityom. Most éppen Máltán élek,a nyugalom és unalom szigetén :D Na jó ez így ebben a…..
Vasárnap éjfélkor lezárult a Magyarország és én pályázat beküldési szakasza, rengeteg levél, írás érkezett, ezek szépen folyamatosan jelennek majd meg itt, a blogon. Ilyen írás a mai is, ami a kormány minapi bejelentésére, a Gyere haza fiatal kampányra reflektál. (fotó:…..
hippiegirl 2015.05.04 10:46:36
@maxval bircaman szerkesztő:
Nem menekülnek?
Hát ezt szerintem gondold át.A hivatalos adat egy dolog,a valóság meg egy másik.Sokan csak vesznek egy repjegyet és lépnek,nincs róla feljegyzés ,hogy külföldön vannak.
Ha minden családban van már minimum egy ember aki külföldön él,nem jó szántából,hanem mert muszáj,az szerintem kimeríti a "menekülés" fogalmát.
Rengeteg olyan ember hagyja el folyamatosan az országot aki soha nem akart külföldön élni,de lehetetlen otthon maradnia tovább ha nem akar éhen halni.
Néhány hete az egyik poszt alatt volt némi ötletelés azzal kapcsolatban, hogy milyen témákat lehetne még itt felvetni a blogon, amelyekről kevesebb szó volt. Akkor megemlítettem, hogy mi lenne, ha írnátok a „jószomszédi iszonyokról”, viszonyokról. Milyen kapcsolatokat sikerült…..
Határátkelő Egy ártatlan világ 2015.02.05 06:39:00
Ha legutóbb a skóciai Shetlandre azt írtam, hogy a világ vége, akkor most mit kellene írnom Vanuaturól? Nem is írok semmit, szerencsére megtette ezt helyettem Ferenc, aki korábban már küldött egy posztot luxemburgi és új-kaledóniai kalandjairól, de ami most jön, olyan még nem…..