Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LadyGy

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki mi alapján dönti el, melyik országot választja jövőbeni otthonául? Rengeteg racionális és persze érzelmi alapú érv is lehet, Györgyi (akinek korábbi írását itt olvashatjátok) most tízet szedett össze, ami őket Hollandia felé terelte. (Ha megihlet benneteket a poszt,…..
LadyGy 2015.09.17 23:44:56
@Tiangong: Szia, szerencsére a hosszú idő nem úgy telt el, hogy csak negatív visszajelzést kaptam, úgyhogy a kitartás hozta meg végül a gyümölcsét. Egyébként én nehezítettem magamnak a pályát, ugyanis nem akartam "alább adni", mint amit elértem már. Ha flexibilis vagy ilyen szempontból, akkor pl biztos, hogy lerövidítheted a keresés idejét.
LadyGy 2015.09.17 23:56:18
@Mrs Rumcajsz CA: :D a férfi zokni boltról készült fotó egy korábbi bejegyzésemből került ide, ahol teljesen más témát volt hivatott illusztrálni. Mivel ehhez a poszthoz nem küldtem képet, gondolom a HÁ kiválasztott egyet random a korábbi képek közül.
A bitcoin-os fizetésre nem is figyeltem fel :)
LadyGy 2015.09.18 00:07:07
@slowMotion: 1.) ez tényleg így van! :) mondjuk azért biciklire semmi pénzt nem sajnálnak...
A mai poszt legalább annyira szól Hollandiáról, mint Magyarországról (holott a Magyarország és én pályázatra érkezett), ami pedig külön érdekesnek és elgondolkodtatónak találtam benne, hogy mennyire az apró dolgok tudnak hiányozni: a kedvenc étterem, a fodrász, egy jó csapat.…..
LadyGy 2015.05.27 22:11:29
@Ödenburger [Hu/At]:

Sajnos ez nem naívság és nem is nagyon siránkozás, hanem igazából csak tény :) A háttérben húzódó okokat mások már elég jól leírták, nem szeretném ismételni, viszont ha nem azt várom, hogy a sült hal a számba repüljön, akkor nekem kell lépnem, mint ahogy ezt meg is tettem. Annak, hogy ez egy külföldre költözésben valósult meg, számos oka van, lásd a posztot :)

A miniszoknyáról nem szeretnék vitatkozni; nekem tetszik, hogy itt nem néznek rád furán, ha bármit is veszel fel. Tök bolondul öltöznek néha; nekem ez vicces, neked nem, ez aztán tényleg szubjektív :)

@~~Babette~~:

A festett szőkét abszolút vállalom :)