Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fossilhunter

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki szeretett volna mostanában bármilyen szakmunkát elvégeztetni a ház körül, az biztosan tele van ilyen történettel. Aki meg nem, az sok ilyet hallott. Szobafestő ígérgetés lvl egymillió, hónapok óta a kanapén alvó, mégis igen kitartó lakástulajdonossal. Történetem egy budapesti, mindössze 42…..
fossilhunter 2019.08.13 16:36:44
@szopoklész: Én is pont így voltam, és leszek is mindig, valójában egy kis akaraterővel és kitartással, némi kézügyeséggel párosítva meg tudja az ember magának csinálni. Én is ahol kellett vakoltam, gletteltem, alapoztam, festettem. Írtózatos nagy szopás volt, de megérte. Azért a friss glettre festeni másnap elég meredek, sokszor a glettnek napokat kell száradnia ha sokat kell rápakolni...
Dániával folytatjuk a tagállamok filmművészetét bemutató sorozatunkat – a teljesség igénye nélkül. A lista alapjául különböző netes sikerlisták, illetve filmes eredményeket, díjakat összegző rangsorok szolgáltak. Az összeállítás, mint mindig, szubjektív – vitassátok, egészítsétek ki saját…..
fossilhunter 2019.06.08 00:18:39
Ezerrel pörög az ingatlanpiac, tényleg már a háziasszonyok is befektetési célú lakásvásárláson törik a fejüket, így aztán nem meglepő, hogy mára minden második sarkon egy ingatla iroda virágzik. Persze, ahol felfutás van, ott előbb-utóbb megjelennek azok az ügyeskedők, kóklerek és szerencsevadászok…..
fossilhunter 2018.08.18 19:00:21
@Beata Berkes: Nem hiszem, hogy lapul, csak megvárja a fejleményeket. Egyébként elég primitív dolog csupa nagy betűvel posztolni...
Jó ideje szerettem volna okos otthont kiépíteni. Bár iPhone-t (is) használok az Apple HomeKit rendszerében nem gondolkodtam megnézve és összehasonlítva az árakat más gyártók (főleg kínai) termékeivel. Például egy Philips Hue okos izzó kezdőcsomag 25.000 Ft (2 izzó és a Hue híd) A Xiaominál 7 ezer…..
Egy új cipő minden nő életében csodás érzés, nem úgy, mint az első használata. Mert bár lehet nagyon csinos egy lábbeli, általában az első napokat megszenvedi benne a lábunk. Van egy nagyon jó módszer, amivel megspórolhatod a kellemetlen napot/napokat, és a ragtapaszokat. Vizezz…..
Makrofelvételeknél szükség van plusz fényforrásra. Sötétedéskor vagy kevésbé megvilágított helyen, például egy erdőben túl kevés a fény, ezért indokolt a vaku használata. Szintén jól jön a vaku az ellenfényben történő fotózásnál, mert derítés nélkül csak sziluettszerű képet készítenénk.    ..
fossilhunter 2016.11.30 22:06:18
@MIx: Valóban nem bőbeszédű a cikk, de kiindulva abból, ahogy a kommentedet írtad, ezt a tudást jobb ha magadban tartod ;)
Vajon 100 rendszeresen kértyával fizető emberből hényban merül fel, hogy vissza kéne térni a kp-ra,  amikor odajut a sztoriban, hogy a "reklamációs ügyintézés 48-180 nap"? Kedves Homár! Múlt hét szombati (10.08) bevásárlásomat vagyis inkább az utána következő 2016-os ügyintézési tapasztalatomat…..
fossilhunter 2016.10.11 15:35:10
az
Sokan elfelejtik, de bizony a mosogatógépet sem árt néha kitakarítani. Ehhez is vásárolhatnánk a boltban különféle drága tisztítószereket, de minek? Amikor van egy sokkal olcsóbb módja, hogy kitakarítsuk a mosogatógépünket. Ideje újra elővenni a két leghűségesebb…..
Mert hát ugye Dwight, Negan egyik samesza éppen Daryl Dixon motorján(?), Daryl Dixon angyalszárnyas bőrmellényében megy zombikat kukkolni, ami első blikkre azt jelenti, hogy meszeltek a közönségkedvenc karakternek (aki, ne feledjük, a képregény világában nem létező alak), de mivel ez a TWD, és úgyis…..
fossilhunter 2016.08.16 12:21:07
Nem tudom, hogy működik az adategyeztetés a Vateránál, és azt se nagyon értem, hogy miért annyira baromi titkos ennek a folyamata, hogy szerencsétlen kipöccintett vaterás nem tudhat meg az eljárásról semmit. De hogy én nem küldtem volna el ki tudja hova a személyim mindkét oldala után tök önként az…..
Tavaly már kipróbáltuk, hogy  palántázáskor a WC papír gurigák praktikus segítők lehetnek, hiszen a földben könnyen lebomlanak. Most már tapasztalatként tudok beszámolni róla, hogy a kis hengerek valóban nyomtalanul eltűntek a földben, miután kitűnően védték a fiatal növényeket még néhány…..