Regisztráció Blogot indítok
Adatok
__franky__

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Élelmes szemeimmel kiszúrtam ebéd utáni sétámon, hogy igencsak nemzetiszín-dolgozik az egyik "lepedő-printer" az irodaházban, ahol történetesen én is dolgozom. Mivel épp nem volt nálam egyik telefonom sem, egy nagyon segítőkész fiatalember lefotózta nekem a munkát. Íme,…..
__franky__ 2010.07.05 20:37:39
Ezek a posztereket a szcientológia egyházi szervezetekben kellett anno kitenni. Ezekkel akarták leküzdeni azt az állítólagos fekete PR-t, amivel a szcientológus üzletemberek a saját cégeikbe csábították a munkatársakat. Nyilván egyszerűbb volt őket démonizálni, mint a…..
Subba A kibernátor visszavág 2008.04.02 07:54:00
Botrány! Már megint perrel fenyegették meg a Subbát!! Bizonyára emlékeztek még arra a tavaly augusztusi posztunkra, amiben beszámoltunk két világhírre törő magyar találmányról, az AIDS és ezer más betegség gyógymódjáról, két forradalmi műszerről a MATÉRIA IDENTIFIKÁNSról…..
Doris naplója Iskolai horror 2008.02.06 08:52:00
Sokkot kaptam.Ma reggeli hír:Iskolánkban 3 nyolcadikos elkapott egy alattuk járót (még kétséges, hogy hatodikost, vagy 6 évest), kényszerítették, hogy orálisan kielégítse egyikőjüket, közben ezt mobilon rögzítették, majd egymás közt terjesztették. Ennek köszönhetően…..
__franky__ 2008.02.13 19:42:04
Becsszóra most már csak negyedévente lesz ilyen sztori, de úgy tűnik, hogy a UPC és egyéb szolgáltatók sem akarják egykönnyen feladni a hűségnyilatkozattal szopatást. Persze kismillió módon lehet a fizető ügyfél arcába tojni, de a legszebb mégis az, amikor 6 éve rendben tejelő…..