Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mirigy78

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevallom csak mostanában, a sokadik évad környékén kukkantottam bele az Észbontók című magyar kvíz-show néhány epizódjába (mert egy ismerősöm beszélt róla hitetlenkedve) és azonnal leesett az állam. Miután felszedtem a szőnyegről nem tudtam megállapítani, hogy mit érzek: egyszerre voltam ledöbbent,…..
Ki ne ismerné a Windows XP ikonikus háttérképét? Mindannyiunk retinájába égett ez a fotó. De hogy ki, és hogyan készítette ezt a fényképet, azt már kevesen tudják. Charles O'Rear nevéhez fűződik a fénykép elkészítése, aki 25 évig volt a National Geographic fotósa. Kedvenc témái közé tartoztott a…..
ByeAlex már a backstage-ben nagyon koncentrált. Legalábbis az Eurovízió honlapjának szerkesztője ezt állapította meg. Magyar csapat elárulta neki, hogy módosítottak a kivetítőkön futó videón. Hogy még az angol kisasszonyok is megértésék miről énekel ez a szíp magyar legíny,…..
mirigy78 2013.05.12 12:24:29
Én a Magyar Nemzettel és jobboldali barátaimmal szemben nem tartom rasszistának feltétlenül a Milla képét, amit Facebook oldalán posztol, és amin fuksszal és egy köteg tízezressel ábrázolja Orbán Viktort. De az biztos, a kép könnyen kelthet rasszista indulatokat, és valljuk be…..
Szombat délután a gárda megalakulásának 3. évfordulóján tartanak vonulást Budapest belvárosában szélsőjobboldali szervezetek. Ezt a vonulást a rendőrség előbb betiltotta, majd a bíróság engedélyezte azt. A Magyar Nemzet a történés kapcsán megjegyzi: ez a betiltás hasonló a…..
mirigy78 2012.08.24 17:02:35
@nyekk: A szellemi képességekről ne nyissunk vitát mert elég csak a gárdistákra nézni.
mirigy78 2012.08.24 17:05:33
@nyekk: A gárdisták felvonulásai is provokációnak számítanak. Provokálják a társadalom normálisabb részét, szerencsére a közv kutatási adatokból is látszik hogy egyre inkább nem kérnek a széljobbantokból és hordáikból megmaradnak szerény kisebbségnek akik mint az egyszeri béka addig fújják fel magukat amíg szét nem durrannak.
mirigy78 2012.08.24 17:48:48
@Venyigeszu_de_Lucerna: Csak pár éve kezdte el csípni a széljobbanatak szemét a pride. 10 éven keresztül nem csesztették őket vagy csak azért kezdtek el gyűlölködni mert kidobták őket a homik a soraikból? :)
Na végre! Megkapta az első konkrét pofont a kormány (mondjuk, nyilván személyesen Orbán Viktor) a választások korlátozására tervezett regisztrációs eljárás miatt.Az [origo] adta közre, hogy még az igazságügyi tárca munkaanyaga is alkotmányellenesnek és a választójog…..
mirigy78 2012.08.23 08:32:59
@Arbet: Aha. És szerinted az rendben van hogy idehaza bandukoljon el a szavazó valamelyik intézménybe míg a határon túliak levélben vagy neten is regisztrálhatnak. Ha így akarják akkor tuti bukta és nem lesz olyan szerv ahol nem kaszálják el az öteletelésüket.
mirigy78 2012.08.23 08:38:37
@nu pagagyí: Az egyik okos fideszes már valami levelekről beszélt, hogy azokat kell majd visszaküldeni. És azt én honnan tudom, hogy visszaért és tényleg regisztrálva lettem? Vagy hogy nem veszik el útközben? Honnan lehet majd ellenőrizni, hogy mehetek majd szavazni?
Hová tűnt a Jericho? A sorozatjunkie egyik olvasója ment utána a történetnek, és addig küldözgette az leveleket a csatornának (örüljenek, hogy nem mogyoróval szórta be a székházat), mire válasz jött: hazánk egyik kereskedelmi tévéje nem adja tovább a Jericho című sorozatot,…..