Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cetlee

64 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén végleg eldöntöttem a blog sorsát: költözés! Az ezzel kapcsolatos teendők mára befejeződtek, így megújult külsővel és talán változatlan belsővel ezentúl ezen a címen olvashattok.Ezt a helyet még 1 max. 2 hónapig tartom meg, hogy akik eddig olvastak…..
cetlee blogol Pogácsa 2011.08.13 12:07:16
Tegnap mielőtt nekiálltam a répatortának, apu megkérdezte,h akkor neki is sütök vmit? Hát hogy lehet erre azt mondani, hogy nem:DFél kg lisztből akartam, de elsőre vmiért nem akart megfutni az élesztő, ezért csináltam egy újat. Nem tudom,mi volt,de negyed óra után futott fel…..
Szerintem ez a legjobb,bár utálok répát pucolni és leginkább reszelni:SEgy tálba teszünk 2 cup lisztet                          2,5 cup…..
Olyan napra ébredtem, hogy bizony nincs kaja a hűtőben, és aki ismer tudja, hogy műkaját nem eszem, boltba pedig utálok járni.Nagy lázasan keresgélni kezdtem,mit tudnék kihozni 2 db cukkiniből, ami kicsit más íz,mint amit megszoktam. Viszonylag könnyen találtam is egy cukkini…..
cetlee blogol Szakmai gyakorlat 2011.08.11 13:13:14
Nem emlékszem, hogy írtam e már róla,ha nem akkor most megteszem. Ahhoz,hogy diplomát kapjunk egy 6 hetes szakmai gyakorlaton kell részt venni. Igazából semmi egyéb kitétel nincs, mint, hogy a napló a 9. szemeszterben adható csak le ( illetve a csúszósok ennek megfelelően…..
cetlee blogol Térd dolog 2011.08.08 17:44:21
Ez most egy amolyan panaszkodós féle poszt lesz:)Még a gimiben kiderítették, hogy valami nem stimmel a térdemmel. Fogalmam sincs, hogy mi a neve, lényeg,hogy az egymással szemben lévő csontok asszimetrikusan nőttek (bocsiiii dokik,de én csak egy jogtanonc vagyoook:$) és ezért az egyik…..
cetlee blogol Nyaralás 2011.08.05 18:25:00
Megjött a jó idő,így már van kedvem a nyaralásról írni.:) Minden úgy kezdődött, hogy elmúlt 5 évben nem voltam nyaralni sehol. Ez persze nagyobb részt az én hibám volt, ugyanis a szüleim mindig hívtak,de mindig nemet mondtam. Reménykedtem, hogy talán barátokkal,de ugye azt…..
Tudom,tudom...most a nyaralásról illene írni,de ahhoz valahogy nincs kedvem. Ellenben megont jövök egy recepttel,a változatosság kedvéért:) Ebben az esős időben az embernek böngészni van kedve és én általában valami gasztro blogon kötök ki( vagy kajás magazinnál). Sokan…..
cetlee blogol Túrótorta 2011.07.21 17:51:00
Nem áll szándékomban gasztrobloggá változni,de azért gondoltam, megosztom veletek:)Szerintem a recept így,ahogy van nem tökéletes,de kiindulásnak megfelel. Először leírom az eredetit,aztán hogy hogyan csinálnám legközelebb( ha megdobnak egy kg túróval).Szóval akkor az eredeti…..
cetlee blogol Citromos álom 2011.07.19 22:31:00
Gyorsan leírom ezt a receptet,illetve szénhidrát csökkentett változatát:Az eredeti:5dl tejszínt felverünk5dl tejföl2 citrom leve+ héja10ek cukorezeket összekeverjük és babapiskótára öntjük,majd hűtőbe tesszük. és ahogy én eszem:cukor helyett kb 1 ek édesítő és nem…..
cetlee blogol Blog? 2011.07.17 14:31:00
Az utóbbi időben sokat gondolkodtam,hogy mi legyen a bloggal...Mint láthatjátok nem vagyok túl aktív,sőt..de valahogy sosem volt szívem törölni. Nem azért nem írtam,mert nem történt semmi, csak egyszerűen vagy kedvem nem volt hozzá, vagy időm.De akkor most jöjjön egy kis…..
cetlee blogol megint vége 2011.01.23 15:02:06
...egy vizsgaidőszaknak:))) Szuper!Nyugodtan kijelenthetem,hogy keményebb volt mint valaha,de hála Istennek meglett,minden!Persze még nem teljesen rázódtam vissza,korán felébredek stb,de van 2 hetem pihenni. És hogy mit tervezek? Jó sok semmittevést, egy hajvágást,sok-sok…..
Mivel a keresőkifejezések-amikkel sokan idetalálnak sokan- kb. 80%-a a koleszterin csökkentése természetes úton és hasonlók; megosztanék velük egy  forradalmi,Magyarországon nem éppen elterjedt módszert.Tavaly ősszel megállapítást nyert, hogy a koleszterinem az egekben van…..
cetlee blogol naív 2010.12.31 23:23:05
A karácsony előtti vizsgámra készülve azt mondtam,hogy csak ez legyen meg,a többire legalább anyag van...Most,hogy tanulok a "többire",rájöttem, hogy negyed éves koromra se sikerült még rájönnöm: ez nem így van. Hiába az ötezer forintos, december 2. hetében kijött…..
cetlee blogol ötlet 2010.12.30 17:20:03
Ma nem megy a tanulás,képtelen vagyok koncentrálni...Így nekiálltam takarítani és közben rájöttem, hogy míg a mályvaszoba gyakorlatilag 2 éve üres, addig az én szobám túlzás nélkül állíthatom,h dugig van. Hogy mivel? Gyakorlatilag mindennel; egyetemi jegyzetek tömkelege,…..
A napokban jártam a könyvtár honlapján és meglapődve tapasztaltam, hogy a könyvtár május 31-től bezár. Olvasóterem lesz,csak kölcsönzés nem. MIVAN???? Vizsgaidőszakban? Aki ezt kitalálta tuti életében nem járt egyetemre,de még a rokona se..Épül ugyanis a Tudásközpont,és…..
cetlee blogol ünnepek 2010.04.14 17:19:10
Nos,ezt a posztot húsvétkor kellett volna megírnom,akartam is,csak hát...Minden egyes húsvétkor előjön bennem a kérdés,miért számít nagyobb ünnepnek a karácsony mint a húsvét? Ez kb 10.-ben vetődött fel először,amikor ráeszméltem,hogy míg a téli szünet 2 hét,addig a…..
cetlee blogol Boldog Húsvétot! 2010.04.03 11:50:00
Majd írok pár gondolatot a húsvétról,de addig is olvassátok Lili írását :)..
Mert hogy fogadalmammal ellentétben nem vagyok túl aktív,bocsi...Most van egy kis időm,ugyanis beállt a nyakam/ hátam/vállam és kb ez a pötyögős,enyhén lefelé-jobbranézős póz az egyetlen ami elviselhető,ideális poszt íráshoz.Egyébként fogalmam sincs mitől maradtam…..
Háát túl vagyunk a felén,megkezdődött a 6. szemeszter. (ohh már mikor??? lassan a közeép vagyunk). Ezt a bejegyzést úgy egy hónapja kezdtem el írni, kb. 5 mondatig jutottam. Most végre van egy kis időm befejezni (vagyis inkább ezt írom,mint valami jogi szöveget)Szóval a suli:…..
cetlee blogol Muffinok 2010.02.03 11:34:00
Nagyon régóta nem sütöttem már,meg sem tudom mondani mióta..:S Aztán, hogy vége lett a kínszenvedéseimnek (értsd vizsgaidőszak) gondoltam miért ne?! Beindult  a recept keresés, Melinda sósat szeretett volna, volt még répa itthon,tehát azért volt pár kiinduló…..
cetlee blogol Beteg 2010.01.29 22:29:00
beteg vagyok:(( máshogy is el tudtam volna tölteni a szünetemet azt hiszem...:S már múlt csütörtökön kezdtem köhögni,de akkor csak a vizsgára koncentráltam,gondoltam a stressztől jött ki,hiszen sehol se voltam. Aztán jött Vajta,emberek között voltam és pufff...totál ko. Most…..
cetlee blogol Női konferencia 2010 2010.01.24 17:12:00
 Péntek reggeli szigorlatom után Vajtára indultunk. Először nem akartam jelentkezni,igazán nem tudom,hogy miért.Csak.Mert nem. Aztán jöttek egymás után a vizsgák,egyre kevesebbet mozdultam el a könyvek mellől,kezdtem úgy érezni,hogy becsavarodok a sok jogba. Így aztán végül…..
cetlee blogol A blog sorsa 2010.01.24 16:56:00
Gondolkodtam azon,mi legyen a bloggal,nem írok,akkor talán törölhetném...Aztán végül hagytam. Kb. 2-3 hete jöttem rá,hogy hiányzik a terápiás blogolás. Szóval most hogy itt a vizsgaidőszak vége(juppiii), újra folytatom....
Paris Hilton menyasszonyi cipő kollekcióval örvendezteti meg az éppen férjhez menni készülő nőket. A kollekcióban négyféle lábbeli található fehér, illetve ekrü színben, mindegyik nyitott orrú. Igazság szerint egészen szépek, ráadásul elérhető áron lehet megvásárolni…..