Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buszosvagyok

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nava.hu teljes nevén Nemzeti Audiovizuális Archívum - a magyar nemzeti műsorszolgáltatói kötelespéldány archívum, amely a televíziók és rádiók magyar gyártású vagy magyar vonatkozású műsorait gyűjti, tárolja, feldolgozza, és az így létrejövő adatbázisban keresési és…..
buszosvagyok 2009.05.18 18:58:26
Ha nem is januárban, mint annak idején mondták, de a jövő hét elején elkezdik kiosztani a BKV dolgozóinak az új, Makány Márta tervezte egyenruhákat. Először a dél-budai buszjáratok sofőrjein láthatók. Jegyeket, bérleteket, formaruhát!..
buszosvagyok 2009.02.08 10:00:56
@gonoszpok: Dolgozz ingyen TE!
Olvasónk a kiotói metróról írt beszámolót és írta le tapasztalatait. Ebből kiderül, hogy van még hová fejlődnünk. Kiotóban nem az utasok szívatására összpontosítanak, hanem azon dolgoznak, hogy az utasoknak könnyebb legyen. Jó a jegyrendszerük, a metróhálózatuk, és jó a…..
Több, mint egy éve indult a blog.hu egyik legnépszerűbb blogja, a BKV figyelő. Napi több poszt, rengeteg hozzászólás, rendszeres Index.hu főoldali megjelenés és töretlen siker. Feltételeztük, hogy talán összetűzésbe került annak idején egy-két BKV alkalmazottal, ezért a nagy…..
buszosvagyok 2008.08.21 19:35:34