Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mr. White

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
James Wan 2014-ben mutatta be a 138 perces amerikai akciófilmet, a Halálos Iramban 7-et, ami valószínűleg a széria utolsó része. Dom (Win Diesel) és barátai tovább kalandoznak az autók és a fegyverek világában, nem kevés akcióval!   Dominik Torreto (Win Diesel) és Brian…..
A George Clooney által rendezett alkotás 2014. február. 4-én jelent meg Amerikában. A film a második világháborúban szolgáló műkincseket megóvó ,,hősökről" szól. A 120 perces drámában George Clooney szerepe nem vetett valami jó fényt a filmre. A második világháborúban a…..
A Jonas Jonasson 2009-ben megjelent könyve alapján készült ez a film 2014-ben. Robert Gustafson (Allan Karlsson) által játszott főszerep átadja az érzést, hogy egy százéves ember életében is lehetnek izgalmak! Allan Karlsson (Robert Gudtafsson) Békés, ám mániákus idős ember, aki…..
2014. októberében mutatta be David Ayer a több mint két óra hosszú háborús filmjét, a Fury-t (Harag). Bradd Pitt karakterével, és még öt  másik katonával vissza megyünk a második világháborúba, ahol a tankok kapnak főszerepet, ami ritka a filmtörténelemben. A Fenevad, (The…..
FilmAkták Kezdődik... (mr. White) 2015.02.03 21:52:55
Üdvözlök Mindenkit!   A nevem Mr.  White, ahogyan már olvashattátok, Mr. Orange-el kezdjük el ezt a filmes blogot. Célunk, hogy rövid ismertetőket osszunk meg (heti kettőt) bármilyen kategóriájú, vagy bármikor készült filmről.  Engem is kicsi gyerek korom óta körülvesznek a…..