Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TKovács Ági

46 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kézzel Varrott Cumitartó 2016.02.25 13:22:11
A babakocsizás elengedhetetlen kelléke, ha a gyerkőc cumizik:CUMITARTÓ. Ez egy csajos, masnis verzió, de lehet a masni helyett akár virág, szívecske, stb. Fiús verzión is gondolkodom! :)smile hangulatjel..
Kézzel Varrott Ajtótámasz 2016.02.02 12:49:49
A mai napon egy baglyos ajtótàmasszal jelentkezem!Mivel az ajtók sokszor nem maradnak olyan állásban ahogy szeretnék, ezért úgy gondolom a legtöbb háztartásban hasznos lehet.. Egy régi farmer tökéletesen megfelel a célnak, ugyanis az anyag hibàtlan mégis strapabíró. Belsejében rizs van, közel egy…..
Amennyiben fém fogantyús valamelyik edényed fedője, akkor nagy hasznát veheted egy ilyen darabnak. Kis helyen elfér, pont akkora amekkorának lennie kell, így nem akadályoz!..
Ez a darab épp karácsonyi mintás, de a következő már nem lesz ennyire ünnephez kötött! :) smile hangulatjel    ..
Egy beltéri minikert, fantázianeve:"Arborétum" Ez a megoldás nélkülözi a kiegészítőket, jelen esetben csak egy törpe hever a "fa" tövében.Az apró házak, kerítések, stb. még jobban fel tudják dobni a látványt, de úgy gondolom, nem mindig kell túlzásokba esni. A maga…..
A karácsonyi készülődés keltette életre a következő konyhai kiegészítőket. Elsőként jöjjön kötény! smile hangulatjel..
Hátulja vízlepergetős, eleje pedig Karácsonyos :)) ..
ile hangulatjel Hogy megvédd a szép, karácsonyi mintás anyagot, és könnyen tudd tisztítani, az eleje lemosható, a hátulja pedig vízlepergető anyagból készült! ..
Igaz, hogy valamivel több törődést és odafigyelést kíván egy ilyen "tündérkert", azonban a látvány megéri! - Egy nagyobb lakás - de ház esetében is - belterének ékkövévé válhat egy szépen megtervezett és kivitelezett minikert. A szobanövények ugyanúgy alkalmasak rá,…..
A Blog külsője és az érdeklődésünk is megváltozott az utóbbi időben. A mai modern világban egyre divatosabbak a kiskertes házak, lakások, ahol csak kicsi a zöld, vagy zölddé tehető terület. Talán pont ezek a körülmények hívták életre az úgynevezett "minikereket", ami…..
Ezek a Mikulásra/Karácsonyra készült kis ajándékos tasakok a maguk egyszerűségében nagyszerűek. Lehet azonban cifrázni csipkével, flitterrel, strasszal, ki mivel szeretné :) ..
Kézzel Varrott Párna 2015.08.07 14:09:28
Ha nem akar az ember ezreket kidobni az ablakon, itt egy "csináld-magad" párna, sokkal olcsóbban smile hangulatjelJa, és a másik oldala eltérő színű, mintájú, ha megunnánk.. ..
Az egyik megrendelés harmadik, egyedi darabja is elkészült, remélem új gazdájának legalább annyira tetszik majd, amekkora örömmel készítettem. ..
Kézzel Varrott Átalakítás 2015.06.25 12:27:45
Egy régi, megunt darabból lehet egy funkciójában is más dolgot létrehozni! Most egy pulóverből szoknya lett smile hangulatjel ..
Elkészült a második morzsatartós előke egyik Megrendelőm kérése alapján smile hangulatjelEgy cicafej került az elejére. ..
Nem lustálkodom, most egy morzsatartós előkével jelentkezem!Bár időigényesebb, és nehezebb, mint a sima párja, de szerintem nem lett rossz wink hangulatjel ..
Együtt a két új jövevény.   Élvezet volt őket elkészíteni, nagyon jól kezelhető a felsőrész. ..
Kézzel Varrott A csajos verzió 2015.06.18 11:43:28
Elkészült az új, pöttyös anyagú nyálkendő párja, csajos kivitelben :) ..
Ígéretemhez híven, megérkezett egy nyálkendő a régi stílusban, új felső résszel! Könnyű nyári viselet a babának, anyaga vékony, puha és nedvszívó. Hamarosan jön a csajos párja smile hangulatjel ..
Kézzel Varrott 100% pamut anyagok 2015.06.12 11:30:17
Új, bababarát 100% pamut anyagokból lehet válogatni a készlet erejéig! Hamarosan közzé teszem az ebből készült termékeket is. ..
Az előke lemosható, alsó anyaga félfrottír, amire egy maci formát applikáltam a már ismert szürke, pöttyös pamutvászonból. Ebből készült a kötő is. ..
Szürke alapon, fehér pöttyös pamutvászon felsőrésszel, és bébiplüss alsórésszel készült, tépőzárral rögzíthető. Ez a fajta jobban követi a nyak ívét, mint a korábbiak, így kevésbé gyűrődik fel, még inkább rásimul a baba vállára. ..
Egyedi, kérésre készült darab, mivel a bébi evés közben mindent összeken, legfőképp a nadrágját.. Mivel anyukája nem tud minden etetés után újabb ruhadarabot adni rá, ezért született az ötlet: Egy lemosható, előke alá/fölé helyezhető kiegészítő etetéshez. Nyakba…..
Unokaöcsinek, szeretettel! Állítható hosszúságú, két patenttel készült, a korábban említett anyagokból. ..
Kézzel Varrott Zsebes tároló 2015.03.24 14:02:29
Elkészült egy nagyon csajos, mégis szolid, visszafogott tároló! Pamutvászonból készült, fehér szaténszalaggal és két fehér strasszkővel. Hátuljában műanyag fólia szolgál merevítésként. Alul három nagyobb, felül 4 kisebb zseb került kialakításra.Mérete: 26 cm x 37…..