Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thot isten

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vegyünk egy kis részletet a Szentírásból* és agyaljunk vele kapcsolatban holnap napnyugtától déli verőfényig! "Nemde, ha jól cselekszel, jutalmat nyersz, de ha rosszul, legott az ajtóban leselkedik a bűn! Kíván téged, de te uralkodj rajta!" /Ter 4,7/ Az Úr mondta ezt Káinnak,…..
thot isten 2015.02.03 22:50:24
@Malkav: Taps taps és taps: ez volt a módszerük a hülyítésre, hogy minél többet mutogatták és ünnepeltették önmagukat, elkábítva ezzel is mindenkit.
Én csak azt szeretném, ha belátnád, hogy a komcsik markába kerültél és éppen ideje volna az általuk tanított dolgokat tételesen felülvizsgálnod, és utána járnod az igazságnak. Ebben én csak segíteni akarlak, de természetesen megengedem, hogy a saját utadat járd, azt viszont nem tűröm és nem nézem jó szemmel, ha még mindig ugyanazokat szajkózod, amiket ők tápláltak a fejedbe! Ez skandalum a 21. században!
thot isten 2015.02.03 23:09:43
@Malkav:"Ha a komcsik markába kerültem volna, akkor nem lennék keresztény"
Jaj, és az egyházak nem kerültek a komcsi kezébe az 50-es évektől fogva? Mindszenthy hercegprímást nem verték agyba főbe az Andrássy út 60-ban, és a temérdek katolikus papot nem ölték meg, nem internálták? Helyükbe meg olyan kollaboránsokat ültettek és képeztettek ki a főiskolákon, aki úgy daloltak, és úgy gondolkodtak, úgy tanítottak, ahogyan a komcsik megszabták nekik!
Ezek a papok vannak most is az egyházban, ezek vannak a plébániákon, az egyházi vezetésben, ők ugyanolyan elhülyítettek sok szempontból, mint bárki más!