Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr Evil

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasom Tóta W. kolléga legújabb, Tégy a gyűlölet ellen című eposzát. Kis fáziskéséssel jutottam hozzá sajnos, jó lett volna gyorsabban reagálni rá. Azt írja az Index vezérpublicistája: „Míg a jobboldal nemzettudatot vagy valami ilyesmit szokott számonkérni a…..
autózz! Szöszi közlekedik 2008.04.15 08:37:00
Bobby Baccala megörőkítette, hogy vágja ki magát egy igazi szőke nő a szorult helyzetekből és még színes nyilakkal is illusztrálta az útvonalát, melynek értelmezését a szövegben találjátok. Hát íme az én sztorim. Még a hét elején történt pont a BKV sztrájk utáni napon.…..
autózz! Homokszem a gépezetben 2008.04.09 13:46:00
Ismét egy nem túl pozitív kicsengésű kis történet Vuk tollából, egy oktatóról, aki a gázoljunk át mindenkin és mindenen magatartás továbbadásában látszik jeleskedni. Félő, hogy a keze alól kikerülő vezetőkre is ragad ebből a viselkedésből, de titkon reméljük, hogy …..
autózz! Kis mozdulat, nagy hatás! 2008.03.17 08:29:00
Robi alábbi levelében fejti ki nekünk, hogy egy apró mozdulat milyen következményekkel járhat bizonyos feltételek együtt állása esetén, valamint arra is kíváncsi - ahogy mi is -, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak a témával kapcsolatban... Egy olyan autózási szokásról mondok…..
NMaGisteR küldte az alábbi cikket. -7 fokban kiraktak egy gyermeket a buszról. A Brennbergbányáról Sopron felé tartó 3-as autóbuszról leszállítottak egy kisfiút, mert nem volt nála a diákigazolványa. – Két nyolcéves ikerfiam Brenbergbányára jár iskolába – mondta…..