Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Imre S

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ötleted sincs, hol kellene töltened a jövő évi vakációdat? Vagy éppen túl sok helyet szeretnél meglátogatni? Most összegyűjtöttem azokat a fantasztikus úticélokat, melyeket Ti ajánlottatok nekem az elmúlt egy évben emailen és kommenten keresztül.     A cikksorozat többi részét a következő linkeken…..
Sokak szerint Louis de Funes legjobb filmje! A forgatás alatt kötött örök barátságot de Funes és Bourvil! Minden idők legsikeresebb francia filmje ! Csak 1997-ben verte meg nézőszámban a "Titanic" c. film! Egyik jelenetén az egyik néző annyira nevetett Louis de Funes jelenetén,…..
Sokat beszélgettem helyi elemzőkkel arról, hogy egyáltalán van-e egységes Amerika. Tényleg léteznek-e olyan elvek, amelyekben az állampolgárok egységesen egyetértenek szerte az országban? Elvégre mi a közös egy kaliforniai és egy kisvárosi alabamai lakos között? Vajon ugyanazokat…..
Szerintem az egyik leggyakoribb kérdés, ami a szülőket manapság foglalkoztatja a pénzügyi piacon. Mivel a Magyar Államkincstár (jelenleg) 42.500 forinttal automatikusan nyit egy számlát a gyermek részére, mondhatni a téma megkerülhetetlen és minimum elgondolkoztató. Ugyanis minden szülő a legjobbat…..