Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szumátriai Paktánymajom

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Munkahelyi terror blog!   Vagyonőrként dolgozom egy állami…..
Szumátriai Paktánymajom 2015.04.22 20:54:19
@ariskerase:
Ha senki nem találkozik veled, én itt vagyok most is a kocsmában, ha gondolod. Remélhetőleg téged sem vár otthon a seprűlovag a nyomorult fattyaival, ivadékaival, meg az idióta, kurva unalmas baromságaival.
Megiszunk pár felest, megbeszéljük, miért esett rosszul neked, amit mondtak. Aztán fel is jöhetnél hozzám, van jó kis erősítőm, hangfalam meg minden...
Na egészségedre!
Szumátriai Paktánymajom 2015.04.23 23:14:34
@ariskerase: Üdv a kocsmából.
Ide szoktam járni a Coxx-ba, a Dohány utcába, majdnem minden este itt vagyok. Gyere igyunk egy kis tüzes vizet. Jack bácsi az egyik kedvenc viszkim, de beérem kevesebbel is. Nem vagyok különösebben válogatós, de kicsit jobban érezném magam, ha 200 rongy lenne a fizetésem.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Kedves Munkahelyi Terror!   Azért írok nektek, mert a munkahely ahonnan…..
Szumátriai Paktánymajom 2015.02.28 08:12:20
@Herkules_Az első baszó: Igen, annyit keresek, néha alulról karcolja a 160-at. Tudod te, miről van szó, reálisan kell gondolkodni.
Az ismerősi környezetben is elég sok példa van ilyesmi szituációra. Én vállalom, hogy csak a pénzért teszem. Inkább ez, mint valami átbaszós, pénzéhes, lenyúlós, hazudó, felrekúró, közben "őszintén szerető" visakártya elszívó házi mártír, illetve seprűlovag. "Munkaidőben" is a géjtyúbot lesem, ha a nokedli gyuri megint megkíván, tudjak annyit nyújtani, mint a műkarmos ribanca, vagyis ultraminimumot. Nem kell itt cicomázni a dolgokat!
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot! Szia MT!   Szeretném megosztani Veletek a mai napot. Kissé talán már…..
Szumátriai Paktánymajom 2015.02.23 17:32:39
@dr. Hörömpő Töhötöm: A dagi csak úgy puszira kapja a nagy dohányt, béemvét, és még én ehhez asszisztáljak is.
A nagy túróst! Itt tényleg nincs egy normális munka, rendes fizetéssel, megbecsüléssel meg pláne.
Ilyen jó, meg olyan jó a párkapcsolat,és közben egy nagy szart jó. Figyeld csak meg, hogy az emberek mennyit hazudoznak össze-vissza ezzel kapcsolatban is.
Otthon megy a csihi-puhé,meg a dirr-durr kandúr.
Szóval jó ez, csak nem tudom mire?! Ha a nokedli gyuri kicsit megjáratná a seggemben a furkóját, mindjárt nem panaszkodnék.
Na erre iszom még egyet!
Tisztelt munkahelyi terror.   Évek óta olvasója vagyok a blognak, de nem gondoltam, hogy egyszer majd én is fogok ide írni. Aztán beütött majd egy éve krach és olyan magas szintű megalázásban volt részem amit még a leghalálosabb ellenségemnek sem kívánok. Most 1 év után…..
Szumátriai Paktánymajom 2015.02.04 12:38:10
@Faszerkezet: Ez is egy zsebmetsző házimártír a sokból, aki szeret az utolsó forintodig, oszt helló.
Reálisan kell gondolkodni.
Valami ócska, felesleges, gagyi kufircolás közel sem ér ennyit. Maradok a pendrájvomnál, meg a géjtubnál...
Vendéglátó-ipari végzettséggel jelentkeztem az IKEA álláshirdetésére, amiben éttermi dolgozókat kerestek. A végzettségem nem érdekelte őket, csak az, hogy mennyire érdeklődöm a lakberendezés iránt és milyen gyorsan találom meg a labirintus (!) kijáratát! A következőkben a…..
Szumátriai Paktánymajom 2015.02.01 19:56:47
@zellerlevél: Én nem vagyok a munka hőse, biztosan, de még mindig viszonylag jól keresek!
Csak az ez 1xű dolog nem jutott senkinek sem az eszébe, hogy mi ez a prostituált szaporodási, kefélési kényszer, ami mindenképp kell??? Ok , kedvet kapok én is néha a nokedli gyurihoz, de akkor adná meg legalább a 200 nettót!
Na egészségetekre...
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Az lenne a problémám, hogy jelenlegi munkahelyemen jeleztem a felmondási szándékomat szóban a közvetlen főnökeimnek, majd az ő útmutatásuk szerint írásban is megtettem ezt. Ez utóbbit a cég belső postáján keresztül továbbítottam a humánra,…..
Szumátriai Paktánymajom 2015.02.01 19:31:17
@biorobot (gyönyörű fosbarna):
Mit össze rugóztok az ilyen hülyeségeken. Basszák meg a munkájukat! Szarni le, nagy ívben az egészet. Ott van helyette a géjtube meg a pendrájvom!

Na erre iszom még egyet...