Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zápfog

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel a magunk részéről kevesebb műfajt rühellünk jobban a musicalnél, ezért örömmel adjuk közzé játékos kérdés formában a fülünkbe jutott következő kulisszapletykát. A megoldás nem nehéz, a többit a vizuális fantáziátokra bízzuk.Ki az a harminc felé közeledő, jól…..
Újra itt a nyár, de állítólag csak délutánig, mert akkor jön a jégeső, úgyhogy addig olvassunk egy tanulságos történetet a pisilés és a párkapcsolat viszonyáról. Mert egyes elméletek szerint a nőt mindig szemmel kell tartani, egy percig el nem engedni, mert csak bajt hoz. a…..
Zápfog 2008.04.21 12:04:23
"Hogy a faszba akarnék 21 évesen gyereket" - írja a levélíró, aki egy kezdő angol nyelvkönyvből szedte ki a karaktereket, Sandyt és Johnt. (De miért nem Hot Dog és Cool Cat?) A sztori egyébként súlyos, mert minden szereplő menekül előre, hátha akkor minden megoldódik.…..
Egy erős filozófiai bevezetővel leírt szerelemi történettől nem várunk mást, csak Heideggert, de azt itt nem kapunk, mivel levélírónk a filozófia alapjaival kezdi: születés, halál, anál, muhaha.A Jankkovics-Szemadám szimbólumkönyv szerint is a tűz a szerelem régi metaforája,…..