Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tutajoss

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Miután egyszer láttam a semmi közepén egy hatalmas bivalyt fánkot zabálni, már nem volt ugyanaz az életem" - meséli Lane Smith amerikai illusztrátor és gyermekkönyv-író, akinek több meséje is szakmai díjakat nyert. Oklahomában született de fiatalon Kaliforniába költözött és a híres-neves 66-os…..
1953. január 23-án, a Minisztertanács hozzájárulását adta, a Magyar Televízió szervezeti kialakításához. Az első próbaadást a Gyáli úti postakísérleti állomásról sugározták 1953-ban. A második próbaadást pedig 1955 júniusában a Szabadság hegyről. A képernyőn…..
Monty blogja FILM: Everly 2015.07.17 00:21:00
Gyönyörű és életveszélyes Megérkezett az idei év akcióhősnőjének aktuális jelöltje… És én már előre féltem, mivel az ilyen próbálkozásokat nem a konkurencia szokta megfojtani, hanem maguk az egyes művek sikerülnek harmatgyengére, lásd például tavaly Scarlett Johanssont…..
tutajoss 2015.10.08 13:27:32
@symor: Gonosz vagy! :-P
..csak gondolj arra te is leszel 48..vagy már voltál? :-D
Akik nem adják fel Az ötvenes-hatvanas években az amerikai stúdiók csak úgy ontották magukból a háborús filmeket, és ezek közül többre a mai napig emlékszünk, de legalább ugyanennyi eltűnt a süllyesztőben – és általában okkal. Az Elsöprő túlerő ez utóbbiak közé sorolható, hiába tűnik fel benne jó…..
Csak az elnevezés más. És a célpontok... Akik végigolvasták a Republic Commando-szériával kapcsolatos kritikáimat, talán eltöprengtek, hol marad a folytatás. A válasz roppant egyszerű: időbe telt,…..
A kertitörpék ügye régóta megosztja a nagyközönséget. Vannak elkötelezett rajongóik, sokan viszont bennük látják a giccs totális megtestesülését. De honnan jönnek? Először is tudnunk kell, hogy az általunk kertitörpének nevezett figurák manók, és nem növésben…..
Határátkelő Haza akarunk menni 2015.08.07 06:44:00
Olyan kérdéseket feszeget a mai írás, melyek alighanem nagyon sok határátkelőnek a gondolataiban felbukkannak, szülőkről, sorsról, a megkereshető jövedelemről, gyerekekről. Válaszainak persze…..
tutajoss 2015.08.07 12:06:42
@Pentek.: Ugyanennyit fizetünk.
Fogsor még megvan.Rendes ellátás is. Mindenkinek ilyet kívánok.
A kirívó esetekből semmi értelme általánosítani.
@svájci sapka (ch): ok. Akkor mi voltunk nagyon szerencsések. Válogathattunk a jobbnál-jobb helyekből. Pontosítok. Debrecen Hajdú-Biharról beszélek.
@puhacica:
.."gunyos megjegyzeseket tenni. a legundoritobb, legmocskosabb, legszanalmasabb dolognak tartom...." nem gondolod, hogy azt kapja amit ad ?
Félévente egyszer olvasok itt posztot, épp azért mert az általad védett illető gúnyos, undorító és mocskos stílusban nyilvánul meg bárkiről.

.."mindemellett: o se birkapasztorozzon. nem ertek vele egyet. de regen rossz az, ha te azert csinalsz valamit, mert mas is azt csinalja. beugrok a kutba, gyere velem te is!..
Hozzászólásod Ödenburgernak címezted, de nem látom alatta a másik félnek címzettet, :Te se birkapásztorozz.
Így számomra nem vagy hiteles , bocs. Annál is inkább, hogy "ha te azért csinálsz valamit, mert más is azt csinálja..." Mintha te is azt csinálnád..(.de biztos tévedek.)
most félév tá-szün.
tutajoss 2015.08.07 13:04:55
Könyvtacskó 50! 50! 50! 2015.08.07 00:23:42
Elérve az 50 bejegyzést, szorgos szimatú Könyvtacskónk egy pillanatra abbahagyja a szimatolást, hogy számvetést készítsen a 9 hónapja, tavaly novemberben indult blog eddigi eredményeiről. Az eredmény szó itt kisebb tisztázást igényel: nem gondolom, hogy minden esetben a magas…..
1. A kutatók megosztottak a csók eredetét illetően. Az egyik tábor szerint a csókolózás szokása valószínűleg több millió évvel ezelőtt alakult ki, amikor az emlősök a megrágott ételt a szájukon át adták át utódaiknak, az antropológusok másik csoportja szerint azonban egy…..
tutajoss 2015.07.24 23:00:30
@MaCS_70: Hámá bocs, de a test meleg átadásához azért egy nyelv igen kis felületet képvisel.Ennél már sokkal okosabb az egész testet egy másik testtel meztelenül szorosan összefektetni /hőleadás-hőfelvétel/....ahogy a gyakorlatban is alkalmazták a fagyásos vagy kihűlt embereknél statim esetekben, ha nem volt más megoldás.
Derek Tait történész jóvoltából soha nem látott fotók kerültek napvilágra Juliáról, az elefántról, aki 1923. július 7-én egyszer csak úgy döntött, úszik egyet. Julia egyike volt annak a két elefántnak, akiket a Bostock and Wombwell Menazséria állatállományának tagjaként…..
Kövesd élőben a 2015-ös Forma-1 Magyar Nagydíj első szabadedzését folyamatosan frissülő élő közvetítésünk révén!..
Y-GEN Gondolatok kis hazámról 2015.05.20 07:00:00
Szerintem mindenki azt látja az országból és az emberekből, amit látni akar. Ha a rosszra fókuszál önigazolásképp, akkor a jót már észre sem fogja venni. Én a jó dolgokra koncentrálok. Jó itthon, szeretem a magyarokat, és szeretek itthon élni. Minden nap büszkeséggel tölt el,…..
tutajoss 2015.07.19 12:05:51
@Tenger Geza: Hallod, sok jó magyar összetud röffeni egy poszt kapcsán, válogatott hülyékkel az élén. De, hogy TE mekkora egy mocsok hulladék gonosz szenny vagy..az azért mindent visz.
Gratulálok. Most, hogy ezt az átkot kihánytad, biztos jobban érzed magad...Maradjon így. Nem kívánom, hogy pusztulj el. A természet majd megoldja.