Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Napi Mylord

28 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napi Mylord Húsvétra hangolódva! 2015.03.30 10:41:20
Már csak egy hét és itt a Húsvét! Ki mikor veszi meg a sonkát és a többi kelléket? Vasárnap ne nagyon ugráljon senki, mert a 3. hetébe lépett a vasárnapi zárva tartási rendelet, amit szinte naponta módosítanak és terjesztenek ki, újabb boltokra. Az megvan, hogy pékségekben nem…..
Tarsoly Csaba visszaül a brókercég élére. Ma tudtuk meg. Ezek még működnek? Ki bízná rájuk a pénzüket? Annyira megbízhatóak, mint Stokes egy üveg jó minőségű borral. Spoiler: semennyire. De most komolyan. Sok milliárd (le sem merjük írni, Mabel megint szívrohamot kapna)…..
Napi Mylord Csendes vasárnap. 2015.03.23 13:06:41
Kinek hogy telt a vasárnap? Nem lehetett Tescoba menni, sem plázázni nagyon, igaz? De a KDNP csak a mi érdekeinket nézi. Az arisztokrácia mindig is tudta mi a jó a munkásosztálynak, legalábbis James Tweelvetrees szerint. De Ő meg Stokes szerint egy talpnyaló. Nem mintha görcsbe…..
Nem lehet mindig tüntetésekről, brókerbotrányokról vagy éppen a vasárnapi zárva tartásról írni és a kormánynak is kell egy levegővételnyi szünet, pedig. Ezért ma a napfogyatkozásra koncentrálunk, mert ezt sok csillagász várta már, meg jó is. Hatvanszázalékos…..
Szó szerint, többször is, minden értelemben, íme egy képes bizonyíték is, Miss Cissy lőtte nekünk, fejet csóválva. Szóval elindult vasárnap a mi (hír)tévénk. A miénk, hiszen a mi pénzünkből megy, évi 80 milliárdos költségvetéssel, le sem tudjuk írni hány nulla van…..
Lezajlott az első Vasárnap, amikor is nem tudunk bevásárolni. Mrs. Lipton listájáról a sok élelmiszert ezért Szombaton kellett beszerezni, volt is nagy sor meg pánik mindenhol, mintha Zombi apokalipszis jönne a városra és ez az utolsó esély, hogy készleteinket feltöltsük. Most…..
Napi Mylord Te is fiam, Brútusz… 2015.03.10 18:05:00
Tényleg nem akarunk minden héten brókerbotrányokról írni meg elbukott százmilliárdokról, esküszünk, de ha egyszer mindig jön egy új hír, amit Mrs. Lipton teája és meggyes lepénye mellett meg lehet beszélni akkor, muszáj. Most a Quaestornál borult a biliből a szar, az MNB…..
Már érintettük a vasárnapi zárva tartás témáját, még nőnapra is adtunk tippeket, de most a március 15-i állami ünnepségek mellett nem mehetünk el szó nélkül. Ez is vasárnapra fog esni, mint minden jó dolog mostanában. Országszerte lesznek programok, megemlékezések, minden…..
Már ami a népszerűséget illeti, mert fizetésben nyilván többet kapnak, de kb. a megbecsülésük a békasegge alatt van. Merthogy megint brókerbotrány van! Kisebb, mint a Buda-Cash (azért durva lenne hetente 100 milliárdos sikkasztásokat leleplezni, pedig.), de elég arra, hogy a…..
Napi Mylord Nőnapra hangolódva… 2015.03.05 15:05:00
Közeledik a nőnap, remélem, jobban megbecsüli mindenki a környezetében lévő nőket mint ahogy Stokes Mrs. Liptont! Virágok, csokik és egyéb ajándékok, a Vajna családban lehet gyémánt lesz majd terítéken megint, főleg ha Lady Lavender gyűjteményéből lopnak egyet! A lényeg,…..
Már csak egy vasárnapot lehetnek nyitva az üzletek, utána mindannyian mehetünk majd misére, de csak miután elfogyasztottuk a reggeli pezsgőnket a tiszteletreméltó Teddy társaságában, bár lehet, csak szobahőmérsékleten: Nem szeretnénk kitérni arra, hogy kik maradhatnak nyitva,…..
Napi Mylord 2015.03.05 12:45:07
@torró: Nah igen, a magyar ember a léc hátán is megél. Mint Alf Stokes. :-)
Ez a poszt egyfajta kikacsintás a tükörből. Mi DVD-ről toljuk folyamatosan, de eljutott hozzánk is a hír, hogy újra leadják a sorozatot a tévében is.Régen az M1 adta, de mától a VIASAT3 műsorán látható a Csengetett, Mylord? című sorozat, melynek témái és beszólásai nem is…..
Az egész kicsit arra emlékeztet amikor a Union Jack gumigyár munkásai sztrájkba léptek mert a tiszteletreméltó Teddy molesztálta .. elnézést, szerelmével üldözte a munkásnőket. No meg mert a béreket Őméltósága megint csökkentette.A Pick gyárban nem volt molesztálás sem…..
Mrs. Liptonék persze azt sem tudják, hogy mi az a brókercég és mire jó. Hát arra, hogy ha például részvénybe akarja az ember a nem létező vagyonát fektetni, akkor kell a brókercég és azon keresztül. Nekünk nincs vagyonunk, így ez a veszély nem fenyegetett eddig sem és a…..
Veszprém észhez tért, és nem is kellett Mrs. Liptonnak kiosztania pár taslit, mint ahogy Henrynek szokta. Tavaly még 20%-os fölénnyel nyert a Fideszes képviselő, tegnap este 10%-al alul maradt Kész Zoltánnal szemben az időközi választáson. Ma a Parlamenti ülésen volt mit…..
Mrs. Lipton erős teájának köszönhetően, amit minden órában folyamatosan utántöltött, mi is fent maradtunk a gála ideje alatt. Sajnos magyar adó idén nem közvetítette a gálát, az HBO hivatalos közleménye szerint, azért nem tették, mert az ilyen eseményeket úgyis online nézik…..
Tavaly ez történt... ..
Többek között a stadion, szegénység és az ápoló szavak kerültek tiltó listára az Emmi (Emberi Erőforrások Minisztériuma) dolgozói között.   Még jó hogy...  ..
Napi Mylord Biztosan elment? 2015.02.19 13:00:00
Most nem maradt vagy 40 évig, de vajon miket hagyott Nekünk hátra 'örökségbe' a drága Putyin elvtárs?! ..
Napi Mylord Kettőkor érkezik ... 2015.02.17 12:00:00
                ..
Napi Mylord Boldog Valentin napot! 2015.02.14 11:11:00
                    Bezzeg Ők ...   ..